Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A w ajki sposó można zamówic na próbę?? Na stronie internetowej gdzieś??Mju one sa troche rozciagliwe cos jakby stretch. Caloksztaltem podobne sa do pampers tylko sa ciut sztywniejsze cos jak huggies.Mozna od dni na probe zamowic probke 6szt i sprawdzic. Ja jestem bardzo zadowolona![]()

Na razie wyjęłam tą wkładkę ale i tak niedługo trza będzie nowy zakupić 
Tak mozna na probe zamowic na tej stronce internetowej co podawalam. Ponoc grosze licza sobie za toA w ajki sposó można zamówic na próbę?? Na stronie internetowej gdzieś??
Kurcze ten czas tak szybko leci... aż przeraża mnie myśl że zaraz nowy fotelik trzeba kupić
Do tego już mi sie Synek prawie nie mieściNa razie wyjęłam tą wkładkę ale i tak niedługo trza będzie nowy zakupić
![]()

Bo Miloszek to kawal chlopa pewnie blisko osemke wazy ale spokojnie mysle ze jeszcze kilka miesiecy pojezdzi

Fakt Kasiu dawno mojego Malucha nie pokazywałamTak mozna na probe zamowic na tej stronce internetowej co podawalam. Ponoc grosze licza sobie za to
A swoja droga karincia chyba dawno nie pokazywalas nam swojego malucha, az ciekawa jestem ze tak urosl ze w fotelik sie nie miesciBo Miloszek to kawal chlopa pewnie blisko osemke wazy ale spokojnie mysle ze jeszcze kilka miesiecy pojezdzi
więc ide wstawić zdjęcie