reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

anet ;-) wymyslaj atrakcje :-) a dzieci nie lubia pozycji ktorych nie znaja i trzeba je do nich przyzwyczjac ;-)
mas mate edukacyjna? Moja na macie szaleje ale w lozeczku to tylko spi na brzuchu :-) lubi tez na kolanach lezez na brzuszku i lubi jak ja nosze brzuchem do dolu (robily samolot ;-))
rubi,czasem wymyslam,ale nie zawsze mam czas :sorry2:...a mate ma ,nawet lubi w niej lezec i bawic sie,no ale to znowu pozycja na pleckach,a mi chodzi o to zeby na brzuszku lezala,bo glowka jej sie splaszcza z tylu.....
A dzis w szoku bylam,bo zasnela mi na rekach i udalo mi sie ja polozys na brzychu na kanapie i pospala 30 min.:szok:,jak na nia to duzo....:tak:

to prawda mitemil - miałam, używałam i chwaliłam, ale ostatnio się zepsuł - zatrzymał się na 36 stopniach i ani w dół, ani w górę; a nowego już nie dostanę;
andariel,maz ostatnio(z miesiac temu)kupil mi wlasnie rteciowy :szok:,ale u nas na ,,zadupiu" w aptece,a w Lublinie nie mogl dostac,bo wycofali...wiec moze i ty gdzies popytaj,moze maja :sorry2:
A malej tez mierze temperature pod paszka....

reklama
Dziewczyny jakie macie wanienki?Ja mam taką zwykłą i jakoś mi ciasno jak kąpie w niej małego szukam jakiejś większej ale nic znaleźć nie mogę a w sklepach to już w ogóle masakra nic w okolicy nie mogę znaleźć....

Dziewczyny jeszcze apropo termometrów, to czy któras z Was ma taki TERMOMETR UCHO, CZOŁO, PODCZERWIEŃ 8w1 PROMOCJA (795927451) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli tak to jakie są Wasze zdania na jego temat?? :-)
Niestey takowego nie posiadam ale widac ze ma cos w sobie bo lista ofert kupna jest zadziwiajaca:szok:
ja mam ten i bardzo sobie chwale
* NAJSZYBCIEJ *NOWY SCANEO od SS + GRATIS! (796533637) - Aukcje internetowe Allegro

Malinka ja mam zwykla wanienke taka z wiekszych plasikowych za jakis 30zl i jest wystarczajaca:tak:

Dziewczyny jakie macie wanienki?Ja mam taką zwykłą i jakoś mi ciasno jak kąpie w niej małego szukam jakiejś większej ale nic znaleźć nie mogę a w sklepach to już w ogóle masakra nic w okolicy nie mogę znaleźć....
Ja mam Onde profilowana - i teraz mi sie podoba bo Niuńka lezy sobie juz sama w niej(i na brzuszku i na pleckach) i ja ja tylko chlaptam:-)

Niestey takowego nie posiadam ale widac ze ma cos w sobie bo lista ofert kupna jest zadziwiajaca:szok:

Zadziwiającą to ma cene. Niska jak na tego typu termometr i myśle, że to jego główny atut :tak:

Ja mam Onde profilowana - i teraz mi sie podoba bo Niuńka lezy sobie juz sama w niej(i na brzuszku i na pleckach) i ja ja tylko chlaptam:-)

Na brzuszku?? Chyba nie potrafie sobie tego wyobrazić, a poważnie myśle nad kupnem właśnie tej, bo malutka zaczyna wyrastać z pierwszej wanienki...

reklama
Mam tą krotką wanienkę....
Hmmm no ta wanienka o której piszecie to nawet fajna,będę się musiała nad nią zastanowić.
A jak narazie kąpaliśmy małego ze mną w wannie i był zachwycony!!!!tylko że grzejnik mi się wczoraj spalił i nie mam czym ogrzać łazienki a jest tam za zimno na kąpiel dla małego i kicha muszę znowu go kąpać w pokoju,a tak mi się podobała z nim kąpiel:tak:

Do góry