Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja druga córa miała szpotawość kolanek i stópekHej dziewczyny - sorry , ze Wam się tak wcinam co raz ale mam pytanie.
Neverend super ta zabawka ale pytanie z innej beczki- Mania zawsze tak siada? Tzn. nóżki nie pod pupą tylko na boki? Bo moja Gabi notorycznie i ciagle muszę ją poprawiać bo niestety strasznie brzydko chodzi -koślawość czy szpotowatość - i lekarz zabronił takiego siadania.
Ala tez teraz mi tak czasem siedzi,a ma koślawe nózki i źle chodzi,czasem sie nawet potyka i tez nam powiedziano teraz,ze mamy sie tym nie przejmować dopiero po 4 roku życia bardziej zwracac uwagekręcona81 - co do takiego siadania jak Mania to moja czasami tez tak siada. Koleżanka była u lekarza, bo jej Zosia identycznie i powiedział, że w tym wieku to normalne, bo dziecku tak wygodniej i kazał się na razie nie przejmować. Widać znów co lekarz to co innego powie.