Crocsy kupione!!!!!! Pimpi zachwycony, nie chce ich zdjac, wlasnie sie w nich uklada do drzemki

Farta mialam, bo w tym rozmiarze w jednym sklepie nic nie bylo a w drugim 2 pary tylko. Sa leciutko za luzne ale nie spadaja, mam nadzieje, ze wystarcza do konca lata

. Piekne, zolciotkie z czerwonym paseczkiem i obrazkiem z bajki Sponge Bob Square Pants - o przygodach takiej zoltej gabki
Rubi ja Bartkow nigdy nie mialam, reklama mnie skusila i ludzie gadali, ze takie dobre. Nie dowiedzialam sie jednak czy faktycznie tak jest, bo odrzucila mnie cena z kosmosu
Pamietacie takie buty ortopedyczne z dzwoneczkiem i wysoka pieta? Moje pokolenie na pewno, Dominiczka i reszta maloletnich pewnie nie zaznaly obciachu wystepowania w tych okropienstwach. Byl koles u nas w podstawowce, ktoremu matka - dentystka kazala je nosic az do osmej klasy

. Nie trudno sie domyslic, ze powodzenia raczej chlopak nie mial u plci przeciwnej a i koledzy niezla z niego polewke mieli, biedak.... W Sopocie do tej pory jest zaklad szewski specjalizujacy sie w tych szkaradach. A tak wogole to ktos mi ostatnio powiedzial, ze one wcale nie sa zdrowe jak sie okazalo.