• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
No ja chce szafę i półeczki, stolik i krzesełka mamy no i jeszcze komodę :-) Łóżko jeszcze nie wiem jakie, ale coś się znajdzie. Jak na razie nie planujemy zmian, bo będziemy czegoś szukać za rok, ale wizja już jest :-).

dziewczyny, ma któraś z was dla dzieciaczka łóżko pojedyncze z barierkami o wymiarach 90x200, bo szukam coś dla Mai, ale kiepski wybór jest :no:
macie może też pomysł na pomalowanie pokoju dziewczynki, jakiś wzór na ścianie, jak przykleić tapetę-nie chodzi mi o wytapetowanie całego pokoju? myślę o takich kolorach jak róże, fiolety, delikatny niebieski... pomysłów mi brak :-(
w nowym pokoiku - Garnek.pl w nowym pokoiku - Garnek.pl coś takiego mi się też podoba
:-)

Ja też szukam jakiegoś pomysłu na pokój dla dziecka a zwłaszcza na jego optyczne poszerzenie bo jest bardzo wąski. podoba mis ie ten pomysł z linka ;)
Ja kupiłam łożko z ikei tyle, że ma 165 cz a nie 200. Nie chcieliśmy takiego dużego KRITTER null - sosna - IKEA

My planujemy remont pokoju Tomka na jesień. Generalnie wylatuje wszystko prócz podłogi; koncepcja już jest- jasna, spójna baza (białe meble + prawdopodobnie 2 odcienie dość jasnego błękitu na ścianach). Masa kororowych ;) zabawek, chcąc nie chcąc i tak wprowadzi trochę haosu. Naklejek żadnych nie przewiduję, jedynie jakieś fajne obrazki z koparą etc. , czy wieszaczek.

Iza, ja też przekopuję się przez All w poszukiwaniu białego, drewnianego prycza dla Tomcia. Kilka opcji już namierzyłam, więc pewnie i dla Mai cos sie nada. Ja początkowo myślałam na białym Kritterem z I, ale opcja położenia się razem z młodym mogłaby chyba grozić jego zarwaniem... :/
Własnie weszłam na str I i jest tam napisane, że Kritter jest z litej sosny hmm.... Muszę podjechać i go pomacać jeszcze...

Ostatnia edycja:
fajne pomysły i wykonania można pooglądać na fotoforum w Leroyu,często tam kukamy i duży pokój robiliśmy wg jednego tam znalezionego pomysłu
moje dziewczyny maja pomalowany pokój na błękitno i w środku różowy,naklejek nie polecam bo szybko sie odklejaja i dzieci sie nimi bawią tzn.rogai nadrywaja a potem juz dupa blada lepiej samemu cos namalowac lub kupić szablon

dzięki dziewczyny za pomysły i inspiracje :-) piwonia, super stronka, na pewno mi się przyda przy wykańczaniu domu ;-) ja w sumie nie chcę aż tak bardzo inwestować w ten pokój, bo za parę lat się będziemy przeprowadzać :tak: chcę go jakoś odświeżyć i zrobić bardziej po dziewczęcemu ;-)

My planujemy remont pokoju Tomka na jesień. Generalnie wylatuje wszystko prócz podłogi; koncepcja już jest- jasna, spójna baza (białe meble + prawdopodobnie 2 odcienie dość jasnego błękitu na ścianach). Masa kororowych ;) zabawek, chcąc nie chcąc i tak wprowadzi trochę haosu. Naklejek żadnych nie przewiduję, jedynie jakieś fajne obrazki z koparą etc. , czy wieszaczek.

Iza, ja też przekopuję się przez All w poszukiwaniu białego, drewnianego prycza dla Tomcia. Kilka opcji już namierzyłam, więc pewnie i dla Mai cos sie nada. Ja początkowo myślałam na białym Kritterem z I, ale opcja położenia się razem z młodym mogłaby chyba grozić jego zarwaniem... :/
Własnie weszłam na str I i jest tam napisane, że Kritter jest z litej sosny hmm.... Muszę podjechać i go pomacać jeszcze...

Jakubka no my własnie mamy tego Krittera tylko że niemalowanego na biało tylko lakierowanego. Jest stabilne i śmiało mogę na nim leżeć z Hanią. Kupiliśmy do tego materac ze sprężynami.

No z naklejkami jest różnie tak jak z dziećmi.
Znajomi mają i ani Oluś, ani Kubuś nie zdrapuje.
Zuzia też nie drapie naklejki.
Chociaż na pewno są dzieci co muszą zobaczyć co to.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry