Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny, ma któraś z was dla dzieciaczka łóżko pojedyncze z barierkami o wymiarach 90x200, bo szukam coś dla Mai, ale kiepski wybór jest
macie może też pomysł na pomalowanie pokoju dziewczynki, jakiś wzór na ścianie, jak przykleić tapetę-nie chodzi mi o wytapetowanie całego pokoju? myślę o takich kolorach jak róże, fiolety, delikatny niebieski... pomysłów mi brak :-(
w nowym pokoiku - Garnek.pl w nowym pokoiku - Garnek.pl coś takiego mi się też podoba :-)

fajne pomysły i wykonania można pooglądać na fotoforum w Leroyu,często tam kukamy i duży pokój robiliśmy wg jednego tam znalezionego pomysłu
moje dziewczyny maja pomalowany pokój na błękitno i w środku różowy,naklejek nie polecam bo szybko sie odklejaja i dzieci sie nimi bawią tzn.rogai nadrywaja a potem juz dupa blada lepiej samemu cos namalowac lub kupić szablon
a pokój chcę urządzić w kolorach różu, niebieskiego i ewentualnie zieleni :-) na oknach mamy rolety w paski pionowe w kolorach białym, zielonym, czerwonym, żółtym i niebieskim i coś pod tą kolorystykę oraz dodatki, które mam w tych barwach muszę dopasować 

malbertka, ściany gładkie, żadnych faktur ;-) ale pomalujemy jednak pokój na jeden kolor i do tego dojdzie tapeta na pół ściany (chyba tylko na 1 ścianę)-w poziomie, tylko muszę znaleźć jeszcze tą tapetęa pokój chcę urządzić w kolorach różu, niebieskiego i ewentualnie zieleni :-) na oknach mamy rolety w paski pionowe w kolorach białym, zielonym, czerwonym, żółtym i niebieskim i coś pod tą kolorystykę oraz dodatki, które mam w tych barwach muszę dopasować
![]()
Wiem, że ten biały to kontrowersyjny może być, że niby szpitalny, ale nie nie :-) z resztą zaglądnij sobie na forum gazety Wnętrza mieszkań - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl albo właśnie Leroy'a; ja znalazłam tam kilka świetnych inspiracji w sumie do całego mieszkania, ale do pokoi dziecięcych w szzczególności ;-)
tak wygląda roletaZobacz załącznik 389210 tak wygląda roleta
a dodatki mam głównie niebieskie, troszkę zieleni, czerwieni i różu
a mówiąc o poziomej tapecie, to miałam na myśli ;-) w nowym pokoiku - Garnek.pl czyli od połowy ściany w dół
i jak juz mówiłam, nie zamierzam drastycznie zmieniać pokoju, bo za parę lat będę urządzać pokój na nowo w nowym domu, praktycznie od podstaw, teraz chcę go tylko odświezyć, czyli zmienić kolor, dodać ewentualnie tapetę i kupić nowe łóżko :-)

nie raz jak się układa to nawet kołderkę lubi sobie zwinąć pod głowę...więc chyba na płasko jej nie podchodzi, a szkoda bo to zdrowiej pewnie....