cześć dziewczyny, ja jeszcze nic nie napisałam ale ostatnio dotarłam do tego forum i zaczęłam czytac. Chciałam podpowiedzieć dziweczynom z podkarpacia że w sklepie bodajże meblo-dom to jest za vatkemem w rzeszowie są w promocji łuzeczka po 139 zł zakupili je z jakiejs likwidowanej fabryki, sa to łużeczka bukowe, jasne, maja 2 małe szuflady, byłam tam w sobote i jeszcze było kilka (bo sama jedno kupiłam). pozdrawiam.
PS. dodam tylko że mój termin to 7 sierpień i że beda bliźniaki, jak naucze sie robic suwaczki to podeślę i jeszcze jedno wczoraj znalazłam na allegro fajne licytacje zestawów dla dzieci po ok 30 szt, 40, a nawet 70 szt cena do wylicytowania i widzę naprawdę niezłe ciuszki jedna aukcje udało mi sie wylicytować za 88 zł 40 szt. jak przyjda do domku to napisze czy warto patrzac nawet przez pryzmat ile to kilogramów.
PS. dodam tylko że mój termin to 7 sierpień i że beda bliźniaki, jak naucze sie robic suwaczki to podeślę i jeszcze jedno wczoraj znalazłam na allegro fajne licytacje zestawów dla dzieci po ok 30 szt, 40, a nawet 70 szt cena do wylicytowania i widzę naprawdę niezłe ciuszki jedna aukcje udało mi sie wylicytować za 88 zł 40 szt. jak przyjda do domku to napisze czy warto patrzac nawet przez pryzmat ile to kilogramów.
Ostatnia edycja:
Rożek planuje wyprać z całą inną pościelą w pralce na funcji ręcznego prania z podwójnym płukaniem.