reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

EFE- ja od poczatku przewijam na lozku, ale nie nachylam sie tylko siedze nad przewijakiem, zreszta mam tak malo miejsca w domu ze wiekszosc czasu z malym na lozku wlasnie spedzamy- pokoj to lozko i lozeczko i miejsce wokol na przejscie, mieszkam w pudelku od zapalek

reklama
My przwijak mamy w lazience na pralce polozony i maly zawsze jest na nim przebierany. Ale on uwiebia tam lezec:-) Jak ma zly dzien i marudzi to wystarczy polozyc go na przewijaku i juz szczesliwy i zadowolony:-) a jeszcze jak moze polezec bez pieluchy to juz calkiem jest happy:-)

olenka :-) u nas prawie dokladnie tak samo - tylko przewijak na lozeczku mam :-)
przewijanie Moni na lozku.... powodz conajmniej raz dziennie - moja corka sika jak tylko poczuje powietrze - otwieram pampa i od razu sika ;-) a cisnienie takie ze i ja czasem obsiurana jestem :-)

Rubi Alex tez jak tylko powietrze poczuje na jojcach to odrazu siusia:-D I czesto tez wychodze z lazienki mokra :-D O przewijaniu na lozku nawet nie mysle bo juz dawno bylo by zalane:tak: Juz i tak jest caly materac poplamiony od jego ulewek:-D

ja odpoczatku tylko na łóżku przebieram,mam taki przewijak z torby na to kłade pieluszke i przebieram,a moja to po pachy ostatnio robi
nie martw sie dasz rade na łóżku też

A ja kupiłam przewijak na łóżeczko i życia bez niego sobie nie wyobrażam.

Ostatnio koleżanka przebierała u mnie swoją 7-miesięczną córeczkę. Jak zobaczyłam, że nogi zwisają jej z przewijaka zmartwiłam się, że tak szybko trzeba będzie z niego zrezygnować :zawstydzona/y:

reklama
Do góry