• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

kupiłam kombinezon z 5-10-15:-D ostatnią sztukę lapnęłam:tak: więc rozmiar 62 nie imponujący ale dość duży więc jakby miał być tylko na powrót do domu to się opłacało:tak:

reklama
Witam,

My też myślimy o zakupie takiej bramki - no ale to dla psiny. Na kota może wzstarczy jako zamontujecie dodatkowo moskitierę taka na stelarzu. Np. Moskitiera drzwi aluminiowe profil biały lub brązowy Economic firmy Fikszo | MOSKITIERY | Łazienki | Wyposażenie łazienek | Czy wyposażenie łazienek może być tanie? TAK tylko w apoco.pl można chyba też samemu coś takiego zrobić.

Co do śpiworka to zastanawiałam sie nad tym z 5-10-15 ale wydawało mi się,że jest taki jakiś "sztuczny" i dziecko może w nim się pocić. Oczywiście nie obrażajcie się ;-) nie mam doswiadczenia i jeśli tyle Was go kupiło to chyba sama podjadę jeszcze raz do sklepu. W końcu to 20,00 pln więc kaski tak nie szkoda nawet jeżli się nie przyda.

Załączniki

• moskitiera.jpg
    moskitiera.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 94
Własnie o czyms takim myslalam, ze względu na mojego kota :tak: tylko obawiam się, ze mój kot ta bramkę myk myk przeskoczy..sama nie wiem :-( macie może jakies inne pomysły by kota powstrzymac przed wchodzeniem do pokoju dzidzi?
Ta bramka ma wysokość 75 cm BARIERKA,BRAMKA Flexigate 71-92cm na schody LINDAM (674582681) - Aukcje internetowe Allegro
może ustaw jakąś tekturę w drzwiach i zobacz czy kot da radę przeskoczyć.
Mi zależało, żeby bramka była otwierana tylko mam nadzieje, że nie zmieści się między szczebelkami.

Ja właśnie wróciłam z moim M z zakupów ubranek dla dzieci w Manufakturze , teraz mnóstwo promocji znalazłąm też śliczny wiklinowy koszyk który zakłada się też na stelaż i buja się jak kołyska chcemy go kupić ale dopiero za tydzień A to moje dzisiejsze zdobycze

a010.jpg a011.jpg

a012.jpg a015.jpg

dentico29 piękne ciuszki!!
Jak ja Wam zazdroszczę!!!!!!!!
Ja jeszcze nie znam płci swojego szkraba i niestety nie mogę sobie pozwolić na kupno takich ciuszków... tylko takie neutralne.... oj jak bardzo bym chciała wiedzieć ...
jeszcze muszę wytrzymać do sierpnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry