Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W jakim rozmiarze wyprawka dla malucha... A, dobre pytanie w zasadzie... Sama się zastanawiam, bo siostry dzieci duże się urodziły - 61 i 60cm kolejno, z kolei bratowej córa - 54cm. Więc sama nie wiem. Zresztą żadnych ubranek jeszcze nie mam.
Wracając do kocyków planuję zakupić: 1 gruby akrylowy, 1 z mikrofazy, 1 polarkowy, 2 bawełniane podwójne.
Za to ubranek niewieleaż tyle kocyków :-) rozpieścisz chyba tą swoją dzidzię ;-)
Jak zabraknie ubranek, to w pieluchę i kocyk zawinę... coś mi się tu z siankiem i żłóbkiem skojarzyło........

ech swiętami mi zapachniało...te święta będziemy juz z naszymi dzieciątkami...mam ochote na pierniki mojej babci...Za to ubranek niewieleJak zabraknie ubranek, to w pieluchę i kocyk zawinę... coś mi się tu z siankiem i żłóbkiem skojarzyło........
![]()

co do kocyków to 1 akrylowy mam taki jaśniutki i chce drugi do wózeczka kupi i dwa cieńsze polarkowe kupie i chyba nic wiecej
jeśli jestem wyrodna złą i skapą matka to mnie napomnijcie to kupie jeszcze jakieś ale myśle ze 2 cienkie2 grube wystarczą pozatym będe miała kołderke dla dzidzi!2 rozki chyba te miękkie albo jeden taki drugi taki!
Za to ubranek niewieleJak zabraknie ubranek, to w pieluchę i kocyk zawinę... coś mi się tu z siankiem i żłóbkiem skojarzyło........
![]()

Przecież zawsze można później dokupić jak będzie taka potrzebajeśli jestem wyrodna złą i skapą matka to mnie napomnijcie to kupie jeszcze jakieś ale myśle ze 2 cienkie2 grube wystarczą pozatym będe miała kołderke dla dzidzi!2 rozki chyba te miękkie albo jeden taki drugi taki!

uf...a już się bałam ,ja kupuje 4 bo zawsze nawet 5 latek może sie okry kocykiem np patrząc na bajke w piżemce,a poza tym planujemy drugie wiec mam nadzieje wykożystacwyrodną matką to chyba ja jestem bo będą tylko 2 kocyki, a rożka żadnego ;-)