Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o jakich mówisz?...Niedawno chwalilam sie ze wybralam juz wozek...Niestety moja mama dzisiaj go obejrzala,pojezdzila,przy okazji natknela sie na kilka niezadowolonych z niego klientek.Juz myslalam ze znowu bede musiala wertowac internet przez kolejne 6 tygodni zeby znalezc cos niezlego w rozsadnej cenie,ale na szczescie w/w klientki i obsluga w sklepie daly mamie namiary na innych kilka wozkow i udalo sie szybko wybracuff! A co ciekawe sprzedawczyni polecila wozek tanszy (co sie rzadko zdarza) a jak uznala bez awaryjny:-)
A jak u Was z wyborem wozu?![]()
o jakich mówisz?
ja jestem na etapie albo jet Neo, albo espiro gtx....
A no nie jestBylam zdecydowana na Tako Jumper X,doradzono mi http://www.hebart.com.pl/index.php?id=produkt&lang=pl&numer=1 mam tylko problem z wyborem koloru,ale tu w necie to nie jest pelna gama.
I nie ma wszystkich modeli. U mnie tako jumper zostaje na bank. Nie znam ani jednej niezadowolonej z niego mamy. Zresztą dają na niego 24 miesiące gwarancji, a sprzedawca nie miał jeszcze ani jednaj reklamacji tego wózka. Ja wybieram z kolorystyki silver 09, jakoś tak te kółeczka, kwadraciki etc. nie bardzo mi leżą....

prawdziwa kobieta ;-) kolor już masz