Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a jeszcze jedno Mamuśkikupujecie może podkłady Podkłady do przewijania 5szt. idealne do szpitala (682808446) - Aukcje internetowe Allegro
Ja tak jak Elisabeth podłoże pieluszkę tetrowąSylvia to ja Ci powiem, ze z Kubą nie miałam żadnych problemów i boję się ze teraz dostanę z nawiązką;-):-), a co do podkładów to mi wydają się zbędne, zawsze mozna tetrową pieluszke podłożyć...

a jeszcze jedno Mamuśkikupujecie może podkłady Podkłady do przewijania 5szt. idealne do szpitala (682808446) - Aukcje internetowe Allegro
potrzebne czy nie ?
O!Chrzanię Bisphenol czy jak to się tam nazywa. Za chwilę wszystko trzeba będzie sterylizować, kupować znacznie droższe produkty bo niby coś jest tam rakotwórcze. A prawda jest taka, że jak ma zaszkodzić, to i powietrze zaszkodzi. Życie jest niezdrowe - kto żyje, ten umieraO!
Co do smoków, to ja zakupiłam, bo nie wiem z jakim odruchem ssania się urodzą moje chłopaki. Mała miała smoka od 2 miesiąca mniej więcej i nie było problemu, żeby ją odzwyczaić. A miałam w ten sposób mniejsze natężenie dźwięku ;-)
popieram