Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mimo że ktoś tu twierdził, że nie ma tam nic dla maluchów, to ja się obkupiłam na maxa
Bardzo zadowolona jestem.
Kupowałam uniseks... łatwiej by było, gdybym wiedziała, kto tam w brzuszku u mnie mieszka. Dla dziewczynek było tyle cudeniek...
i śliczne welurowe i bawełniane na polarku dresiki dla chłopców... 
Zdecydowałam sie jednak głównie na żółty, beż, zieleń... No, skusiły mnie 2 komplety typowo dziewczęce, ale dałam za nie łącznie 20zł, więc jakby coś, nie żal. Jeśli dodać do tego rzeczy, które dla Dzidziucha kupiła już mama, mam wszystko, jeśli chodzi o ubranka.
;-) Lubię Świebodzki 
Acha, chciałam tylko dodać k'woli wyjaśnienia, że są to rzeczy NOWE Z METKAMICyniczna bardzo udane zakupki, ale to cieszy nie ? ja co parę godzin zaglądam do mojej komody ze skarbami dla Gwiazdy, hehe

a ja myślałam, że ja jedna tak robię![]()

finitowszystko poprane i wyprasowane
![]()
ja też własnie zrobiłam zakupy u tego sprzedawcy..........między innymi smoczki te ortodontyczne i te lateksowe , butelkę 150 ml i jeszcze skusiłam się na taki komplecik, może być do wózka albo gdziekolwiek. Myślę, że się przyda:-)
Śliczny KOMPLET DO WÓZKA kocyk+poduszka KOLORY (708549913) - Aukcje internetowe Allegro

spotkałysmy się w lumpku i doradzała mi gdzie szukac i czego
chyba za duzo siedze na bb..