Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja nic tylko główkuje czy kupować już wózek z allegro czy czekać jeszcze z miesiąc ....może cena spadnie, ale jest też ryzyko, że wyprzedadzą te modele z 2008 r. lub braknie mojego koloru, jak myślicie brać ?
X-LANDER XA 08 SPACERÓWKA+GONDOLA+TORBA+FOLIA (702949945) - Aukcje internetowe Allegro chyba klikne już na to kup teraz i następny zakup będzie z głowy ..............nie wiem , kurka a teraz naczytałam sie negatywów o tym sprzedawcy i znowu mam zgryza, chociaż z drugiej strony na kilka tys. pozytywów są 4 negatywy więc może nie ma czego się czepiać.....
cc ze wskazań, ja mam ciąże na podtrzymaniu więc skończę w Provicie w Katowicach ale w między czasie muszę się własnie wybrać do Jaworzna i do Katowic, masz racje najwyższy czas, a wizyta u dr Wieczorka skolko ? 100 zł ?Ja i shenkoka prowadzimy ciążę u dr Wieczorka - dyrektora szpitala na Łubinowej.
Jesli się nie zdecydujesz na Jaworzno to najwyższy czas na wizytę konsultacyjną na Łubinowej bo je robi się z tego co wiem w ok. 30 tc.
Czemu cesarka? Masz wskazania zdrowotne?
Sylvia w olsztynie model 2009 (ma fajniejszą spacerówkę plus śpiworek w spacerówce i inne fajniejsze kółka- obejrzyj na stronie x-landera) jest po 1350 zł... jak z nami dobrze pogadasz to Ci kupimy i zapakujemy kurieremtylko pamiętaj, że jak nie bedą mieli koloru to czeka się 6 tygodni na ten wózek więc musisz się decydować dość szybko...
aha i facet dodaje chyba też adaptery do fotelika maxi cosi lub tego od x-landera gratis... ale nie jestem pewna... w każdym razie adaptery do fotelika x-landera normalnie kosztują 30-40 zł u niego a do maxi cosi 100 zł... a ten śpiworek do spacerówki jest bajeranckiżaden wózek takiego nie ma..... Iza potwierdzi
aha i jeszcze jedna ważna zmiana!!!! model 2009 ma większą gondolę!!! i oprócz tego różnice to z tego co pamietam budka nad spacerówkę można tak fajnie zamknąć że dzidzię nie razi słoneczko i nie potrzebujesz parasolki, masz okienka w budeczkach... jak sobie jeszcze jakieś różnice przypomnę to napiszę...
a taką wiedzę posiadam bo facet ze sklepu w Olsztynie projektował te wózki dlatego ma taką niską cenę![]()
cc ze wskazań, ja mam ciąże na podtrzymaniu więc skończę w Provicie w Katowicach ale w między czasie muszę się własnie wybrać do Jaworzna i do Katowic, masz racje najwyższy czas, a wizyta u dr Wieczorka skolko ? 100 zł ?
KArolinusia nieźle Waszą Biankę w kombinezony zaopatrzyłaś zima jej nie straszna będzie !

o kurde!!! tego nie doczytałam...
u mnie w bdg komplet w kolorze rapsberry (spacerówka, gondola, fotelik+adaptery, moskitiera folia p.deszczowa, jakies tam pokrowce na gondolę,śpiworek i BEZ TORBY) kosztuje ok 2400
dokładnie taki chcę...a tu nawet nie ma śpiworka
Wózek głęboko-spacerowy X-Lander XA kol. raspberry z fotelikiem Maxi-Cosi 2009 :: Wszystko.dla.dziecka.pl
cóż u niego fotelik maxi cosi jest po 400 zł chyba lub 350 więc razem daje to z adapterami 1800... oczywiście torba jest też w tej cenie... te moskitiery i pokrowce również
jestem w tym sklepie średnio dwa razy na tydzień...

200 ?? to sie nie dziwię, że już od 30 tc chcca coby przychodzić, pobili nawet provitę w Katosach, tam płce 160 zł200.
NO ide na pizze i karmi :-) do jutra!
smacznego, walnij sobie jeszcze Lecha Free jak szaleć to szaleć :-)