Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-), bo taka mam po synku, może dokupię jakąś różową zmianę... Szczerze Wam powiem, że bardzio chce zeby to była mała laseczka, bo mam ochote kupowac śliczne sukienki i dziewczyńskie rzeczy
:-)My tez planujemy od czerwca zabrac się za gromadzenie potrzebnych rzeczy, ale najpierw musze zrobić listę co mi bedzie potrzebne... Jeśli będzie dziewczynka to przykro mi, ale będzie spac w niebieskiej pościeli;-), bo taka mam po synku, może dokupię jakąś różową zmianę... Szczerze Wam powiem, że bardzio chce zeby to była mała laseczka, bo mam ochote kupowac śliczne sukienki i dziewczyńskie rzeczy
:-)

jak wyciągam sukienke lub spódniczkę to słyszę - mamusiu... musis sukienke??? w sumie nie wiem czemu mnie to dziwi skoro moja dwulatka bawi sie samochodami i gra z tatą w hokeja 
Mój synek za to ostatnio jak widzi na minimini reklamę kucyków to mówi, że chce. Powiedziałam, mu że to różowe i dziewczyńskie a on mi na to: no to co?