asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ja nawet jeśli okaże się, że będzie córka chyba nie będę przesadzać z różem:-), bo to chyba najmniej praktyczny kolor. Pewnie będzie i tak dużo zielonego, niebieskiego i właśnie kremowego.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tez planujemy od czerwca zabrac się za gromadzenie potrzebnych rzeczy, ale najpierw musze zrobić listę co mi bedzie potrzebne... Jeśli będzie dziewczynka to przykro mi, ale będzie spac w niebieskiej pościeli;-), bo taka mam po synku, może dokupię jakąś różową zmianę... Szczerze Wam powiem, że bardzio chce zeby to była mała laseczka, bo mam ochote kupowac śliczne sukienki i dziewczyńskie rzeczy
:-)
Mój synek za to ostatnio jak widzi na minimini reklamę kucyków to mówi, że chce. Powiedziałam, mu że to różowe i dziewczyńskie a on mi na to: no to co?