Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oglądałam tą wanienkę na allegro, ale nie mam pojęcia, czy to się sprawdza hahahahaSpodobała mi się taka wanienka, ale nie mam bladego pojęcia czy to się w praktyce może sprawdzić czy jednak takie najprostsze są lepsze, plis niech mnie jakaś doświadczona mama oświeci w tym temacie..
Wanienka do kąpieli ONDA - OK BABY - od 0 do 12m | Pielęgnacja i zdrowie | Mycie i kąpiel | Wanienki, przewijaki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fis
bo sem zielona w tym temacie jko TY ;-):-) No, człowiek się uczy całe życie... czasami na własnych błędach niestety i na zmarnowanych pieniądzach ;-)
nauka kosztujeOglądałam tą wanienkę na allegro, ale nie mam pojęcia, czy to się sprawdza hahahahabo sem zielona w tym temacie jko TY ;-):-) No, człowiek się uczy całe życie... czasami na własnych błędach niestety i na zmarnowanych pieniądzach ;-)
nauka kosztuje
25.05 w Lidlu będą rzeczy dla maluszka:
Lidl Online

A tak w ogóle, to ile warto zapłacić za leżaczek-bujaczek?