Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam identyczny... kupowałam go za 58 zł podajże... można kupić oddzielnie... ostatnio widziałam nawet w realu taki stelażKarolinusia śliczne to wszystko
a mam pytanko, ten stelaż do wanienki to mozna nabyć dodatkowo czy to raczej w komplecie z wanienką się kupuje?

ja mam identyczny... kupowałam go za 58 zł podajże... można kupić oddzielnie... ostatnio widziałam nawet w realu taki stelaż![]()
Dzięki Dziewczynki za odpowiedzi, muszę o tym pomyslec, bo wydaje się być to bardzo wygodne
polecam,
dodatkowo wanna ma odpływ..fajny gadżet..łatwiej wodę wylać ;-) aa i w sumie jakies 70 pare złotych za komplet
i cieszyłam sie jak dziecko..bo ostatnio stwierdziłam, że niby mam wszystko ale jakis takich jego przytulanek..niet..więc nadrobiłam..

Ja na początku będę korzystać z takiej komody 3w1 z przewijakiem i wanienką z odpływem, ale ta wanienka to na jakies 2 pierwsze miesiące może starczy bo jest malutka. Potem też kupujemy zwykłą wanienkę a stelaż na pewno sobie pożyczę 

szukałam tego steaża na alegro ale nie ma!! bo też stwierdziłam że lepiej go miećWanienka jest bardzo stabilna na tym stelażu to raz a dwa... po co się schylać?? ja tam do wygodnickich należępolecam,