Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dziś byłam się rozejrzeć u mnie jest tania odzież tylko z ubrankami dziecięcymi i pajacyki nexta, marks&spencers są po 8 zł.ja na razie większość ubranek kupiłam w szmateksie... wydałam ze 40 zł z mam dwie torby ciuszków...
Bardzo fajnyA co myślicie o tym wózku, coraz bardziej mi się podoba.
Baby Dreams Espiro Atlantic

a to kilka takich moich zakupów... leżą już ze dwa miesiące![]()
Dokładnie dla starszych dzieci to ubrania trafiają się troszkę podniszczone a dla takich maluchów to tylko mogą być zmechacone od prania.Ja właśnie odkryłam nowy szmateks u mnie i tam takie fajne ciuszki mało używane wiec się już obkupiłam troszkę, hi hi:-) kopiłam 3 polary w rożnych rozmiarach i taki śliczny dresik bezowy z różowym misiem no cud miód i orzeszki![]()
Kasiu na bemowie jest fajny sklepik z używaną odzieżą tylko dla dzieci.piękne, w jakim szmateksie kupujesz? moze bysmy się kiedyś umówily?
Kasiu na bemowie jest fajny sklepik z używaną odzieżą tylko dla dzieci.
głęboki to jeszcze jakoś wygląda, ale spacerówka wygląda jak... kosiarka;-)tak mi się skojarzyło:-):-)
Za... oryginalność (TFU)??? i dla szpanu ;-):-)