• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
u mnie też kącik dla Dzidzi nie czeka bo mój M. nie może się zebrać żeby skończyć z czyszczeniem i malowaniem łóżeczka:wściekła/y:
zagroziłam mu że jak w tym tygodniu nie złoży mi łóżeczka to rozwód:-p:-p:-p
powiedziałam że chce już ubrać łóżeczko i wkleić fotki na BB to mi dziś zaproponował że złożymy huśtawkę i sobie wkleję zdjęcia:-p
a ja chce łóżeczko i już... ach

u mnie też nie czeka, bo jeszcze remont trwa. a póki nie kupimy mebli dla nas (czyli jakieś 2-3 tygodnie), to nie wiem, czy zabierzemy się za pokoik dla małego. no ale ostatni pokój nabiera barw - sypialnia w jagodowym odcieniu :-D

boozqowa najlepiej dowiedz się jaki jest wymóg w sprawie fotelików w szpitalu w którym będziesz rodzić, bo w tym co ja rodziłam 4 lata temu, to bez fotelika nie wypuścili ze szpitala. Położne sprawdzały i pytały, było napisane, że trzeba na przyjazd z fotelikiem być.
A nie masz w razie czego od kogo pożyczyć używanego chociaż na ten jeden przejazd? Jeśli będziesz jechać samochodem, to używany fotelik będzie bezpieczniejszy dla noworodka niż przewóz w gondoli.

reklama
boozqowa najlepiej dowiedz się jaki jest wymóg w sprawie fotelików w szpitalu w którym będziesz rodzić, bo w tym co ja rodziłam 4 lata temu, to bez fotelika nie wypuścili ze szpitala. Położne sprawdzały i pytały, było napisane, że trzeba na przyjazd z fotelikiem być.
A nie masz w razie czego od kogo pożyczyć używanego chociaż na ten jeden przejazd? Jeśli będziesz jechać samochodem, to używany fotelik będzie bezpieczniejszy dla noworodka niż przewóz w gondoli.

u mnie w szpitalu, w którym będę rodzić NIE wypuszczą dziecka jeśli nie będziesz miała fotelika,
uważam, że słusznie.

Coruja-fajny pokoik :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry