• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

kasiulec jeśli chcesz kupić identyczne mleko jak w szpitalu to musisz kupić mleko w płynie, w małych buteleczkach, za skrótem RTF.
Najpopularniejsze w szpitalach jest chyba Bebiko właśnie, ale zdaje mi się, że szpitale maja też dojścia do Nan RTF. Myślę, ze jeśli zaistnieje wogóle potrzeba dokarmiania to naprawde nie musi byc takie mleko jak szpitalne. U nas po Bebiku było kiepsko z samopoczuciem.

reklama
Witam Dziewczyny...
ja mleka nie kupuję-bo nawet nie wiem jakie to raz, a dwa jak będą problemy to w szpitalu dostanę, a do domu to już Mój kupi.

Kupiłam kiedyś na zakupch herbatkę wspomagającą laktację firmy HIPP i koperkową dla Niuni (od 1tyg zycia) też HIPP.

NIe wiem czy sie przyda, ale mam.

A zaraz jadę po "furę" dla BIANKI i mam już w zasadzie wszystko!!!!!!!!!!!!

Poduchy nie kupuje..
a dla mnie herbatka z Hippa była za słodka, w ogóle nie lubię granulowanych, wolę ziołówki :-)

Bocianek na allegro i w dobrych sklepach dziecięcych :-) tam gdzie produkty Medeli

reklama
Oj, jak słodka to odpada... Poszukam Bocianka, jak Kasia jeszcze nie znalazła :-p

Wczoraj zrobiłam zakupy dla mnie i dla Amelki. Mam do odbioru tylko fotelik, sprowadzą mi w przyszłym tygodniu oraz zakupy w aptece. Także i ja jestem już gotowa na przyjęcie mojej kruszynki. Poszłam po laktator tommee, a wróciłam z tufi. Tommee nie było, musiałabym czekać, a za Tufi dałam 54 zl. Pomyślałam, że dobre rozwiązanie na początek, dopóki nie wyjaśni się sprawa z karmieniem. Jak okaże się, że laktator będzie mi bardzo potrzebny to wtedy kupię ten elektryczny, co kupują nasze doświadczone mamusie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry