Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poduchy nie kupuje..
a dla mnie herbatka z Hippa była za słodka, w ogóle nie lubię granulowanych, wolę ziołówki :-)
Bocianek na allegro i w dobrych sklepach dziecięcych :-) tam gdzie produkty Medeli

nam proponują ale nie sprzedają niczego w szkole, poza tym mówią że i tak wybierzemy to co nam będzie pasować, bo coś co dla jednej osoby jest super dla innej już nie ;-)
A wiecie mniej więcej jaki kąt nachylenia powinien być:-) 15 st wystarczy czy musi być jakiś większy, masakra ile jest tych szczegółów jeszcze nie opanowałam.

ale trudno w sklepach z dziecięcymi art. są po 65, ja dałam 43 zł
, są też kombinezony ziomowe słodziutkie, po 61 zł, moim zdaniem nie taka zła cena
ale jeszcze się wstrzymam chyba do urodzin małej, zobaczymy jaki z niej wielkolud i jak szybko rośnie, bo nie wiem czy 74 czy 68 kupić
, aaa i jeszcze huggisy 2 są w promocji 90 szt. 35 zł, wzięłam też 1-nki z B. Happy, ze względu na to wycięcie...No, ta seria "bio" to hippowska nowość. Nawet piłam tą herbatkę (położna nas w SR poczęstowała). Bardzo smaczna.jest herbata hipp bez dodatku cukru.
Przepiszę z opakowania :-)
HIPP Natal. herbatka dla kobiet karmiących bio. Herbatka ziołowa z anyżem koprem włoskim i kminkiem
Bo nie powinno się dawać herbatki dziecku, tylko samej pić, a dzidziuch sobie ją wyciągnie z cyca.Nie wiem, czy wyczytałam to gdzieś tu, czy widziałam w telewizorni, ale podobno nie powinno się podawać herbatek koperkowych i tym podobnych, bo to rozleniwia pracę brzuszka i zapycha dzidzia, tak, że nie chce potem jeść. Prawda to?Nic mnie chyba tak nie przeraża, jak te kolki
![]()
Pierwszy raz słyszę o herbatce "Bocianek"... muszę tego poszukać.
Na kolki (i wzmocnienie laktacji) ja będę piła herbatkę Bocianek, ma w skłądzie zioła działajace przeciwkolkowo
Ja zaszalałam z kombinezonem... kupiłam w wójciku... No, nie mogłam nie kupić... zakochałam się! ;-)są też kombinezony ziomowe słodziutkie, po 61 zł, moim zdaniem nie taka zła cena![]()

No, najtańszy nie był, ale co tam... Może później nie będzie mnie już stać na takie drogie rzeczy, więc zaszaleję.