reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

nie ma żadnych szans na nasz zejście...a i tak powinien być wdzięczny, że jeszcze mam siłę i ochotę pozwolić mu na kontakty z małą... ja mu powiedziałam, że teraz jedynie z córką może mu się ułożyć... jak i to spieprzy to cóż.... życzę mu miłego życia niech szuka innej głupiej... a ja współczuję jego następnej kobiecie (ciekawe co jej opowie o mnie:confused2: i czy w ogóle przyzna się, że ma dziecko)... ale już kilka miesiecy temu mi powiedział, że znajdzie sobie nową kobietę i zrobi sobie nowe dziecko:confused2: ehhh.... może wymyślą jakiś flamaster aby na stałe takiemu facetowi napisać na czole dupek:eek: o ile łatwiejsze życie miałyby kobiety:rofl2:

I ilu facetów możnaby bylo na miescie minac z takim napisem :rofl2:

Wiesz... co do tej bawełny to.. moze moja sie nie swieci, nie jest twarda jak tektura ale taka jakas .. ehhh napewno nie miekka jak moje bawelniane gacie mimo wyprania i wyprasowania :zawstydzona/y:

reklama
Asheara tą swoją pościelką to się nie przejmuj. Za jakiś czas przecież możesz spróbować użyć jakiegoś płynu do płukania i napewno to ją zmiękczy.

Właśnie kurier przywiózł mi album dla małej-Jestem na świecie. Kronika naszego dziecka. Jestem zachwycona bo książeczka fajnie napisana, kolorowa, dużo miejsca na zdjęcia. Naprawdę super

Ostatnia edycja:
Też mam ochotę na ten album... ale sama kupowałam albumy takie w prezencie i się zastanawiam, czy nie poczekać z zakupem... A nóż widelec ktoś przyniesie w podarku? hehe

Ja na swój jeszcze czekam, chociaż zamówienie złożone tydzień temu. Zamówiliśmy kurierem, a on nma dopiero dzisiaj wysłali priorytetem poleconym:wściekła/y::no:. Mężu się wkurzył troszkę. Zamówiliśmy do mojej mamy, przywiezie jak przyleci.

Załączniki

• 100_3554.jpg
    100_3554.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 63
Ja na swój jeszcze czekam, chociaż zamówienie złożone tydzień temu. Zamówiliśmy kurierem, a on nma dopiero dzisiaj wysłali priorytetem poleconym:wściekła/y::no:. Mężu się wkurzył troszkę. Zamówiliśmy do mojej mamy, przywiezie jak przyleci.

No, nasz album już jest:-), siostra jest nim zachwycona:-D:-D:-D. Jakiś gościu się pomylił i złego maila nam wysłał, a nasz albumik był w drodze zaraz po wpłaceniu kasiorki.

A ja wczoraj pisałam z moją siostrą, która jest w Anglii i oznajmiła mi, że kupi mi zestaw Tommee Tippe składający się z laktatora, butelek i sterylizatora do mikrofalówki oraz taki kojec Graco Kojec CONTOUR ELECTRA 9D99 GIADA, - hipermarket internetowy max24.pl. Przyda się nam gdy będziemy podróżować na pomorze. nie będzie problemu ze spaniem dla małej:-) Bardzo się cieszę z tych prezentów. A co do albumu to też prawdopodobnie się w niego zaopatrzymy :-)

reklama
Do góry