• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
HAHAHAHA
Może małej dla urozmaicenia kupię nasutniki żeby miała na coś kolorowego popatrzeć zawsze tańsze od karuzeli :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale mi odbija normalnie chyba przedawkowałam dziś mleko i płatki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mleczko zapewne od wściekłej krówki:-D:-D:-DZawsze mozesz sobie cos narysowac!:-DKwiatuszki,motylki co tylko chcesz!Męża zagonisz do rysowania,niech tez cos z tego ma:-D:-D:-D:-D:-D

Ja czekam z zabawkami na po, z tego co się orientuję to z pracy m. ma dostać jakiś leżaczek bujaczek. Lepiej zaczekać niż potem mieć dwie identyczne rzeczy.

Abejka dzięki za uznanie Twoja też fajowa:tak::tak::tak:
dokładnie jeśli coś jest dobre gatunkowo to warto wydać trochę kasy bo niejedno dziecko się tym nacieszy:tak::tak::tak: mój brat kupował to dwa lata temu i dał 599 a teraz prawie połowę tańsze no ale takie prawa rynku... ale przynajmniej wiadomo że jeszcze niejedno dziecię się w tym pobuja:tak::tak::tak:

kur........kur... kur.....
M dzisiaj skonczył szlifowac gips i bedziemy dzisiaj malowac- umyłam wlasnie podloge z tego pyłu i wszystkiego i okazało sie że ten gumolit sie nie nadaje na podłodze i trzeba bedzie(ciekawe tylko za co) kupić panele:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo dywanów żadnych nie mam żeby zakryć ta podłogę tylko takie 2 malutkie kółeczka:zawstydzona/y:

fuck fuck fuck a w tym miesiacu i tak wogóle nie wiem jak nam na zycie wystarczy z tego l4 od M:no::wściekła/y::zawstydzona/y:

kur........kur... kur.....
M dzisiaj skonczył szlifowac gips i bedziemy dzisiaj malowac- umyłam wlasnie podloge z tego pyłu i wszystkiego i okazało sie że ten gumolit sie nie nadaje na podłodze i trzeba bedzie(ciekawe tylko za co) kupić panele:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo dywanów żadnych nie mam żeby zakryć ta podłogę tylko takie 2 malutkie kółeczka:zawstydzona/y:

fuck fuck fuck a w tym miesiacu i tak wogóle nie wiem jak nam na zycie wystarczy z tego l4 od M:no::wściekła/y::zawstydzona/y:

spokojnie kochana... dzisiaj własnie pan co robi mój pokój wpadł w depresję stwierdził że nie robi i pojechał do domu:eek: ja mam jedynie płyty i to nie całkiem dokręcone... pozostaje przebicie stropu, doprowadzenie rurek do grzejnika, zrobienie murku naokoło schodów, gipsowanie, gruntowanie, malowanie, docinanie wykładziny:confused2: a potem sprzatanie całej chałupy po tych remontach:sorry: też nie wiem skąd się pieniadze weźmie na wszystko.. na razie na same materiały poszło kuuupę pieniedzy... a robocizna? ekhm....

reklama
dokładnie wydaje mi się ze zależy od dziecka jak jest stabilne itd i że można podłożyć właśnie ręcznik czy kocyk żeby dzidzia miała bardziej płasko ale ta moja ma możliwość dwóch pozycji i jedna jest taka bardziej leżąca - zobaczymy jak to będzie w praktyce:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry