reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
HAHAHAHA
Może małej dla urozmaicenia kupię nasutniki żeby miała na coś kolorowego popatrzeć zawsze tańsze od karuzeli :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale mi odbija normalnie chyba przedawkowałam dziś mleko i płatki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mleczko zapewne od wściekłej krówki:-D:-D:-DZawsze mozesz sobie cos narysowac!:-DKwiatuszki,motylki co tylko chcesz!Męża zagonisz do rysowania,niech tez cos z tego ma:-D:-D:-D:-D:-D

Ja czekam z zabawkami na po, z tego co się orientuję to z pracy m. ma dostać jakiś leżaczek bujaczek. Lepiej zaczekać niż potem mieć dwie identyczne rzeczy.

Abejka dzięki za uznanie Twoja też fajowa:tak::tak::tak:
dokładnie jeśli coś jest dobre gatunkowo to warto wydać trochę kasy bo niejedno dziecko się tym nacieszy:tak::tak::tak: mój brat kupował to dwa lata temu i dał 599 a teraz prawie połowę tańsze no ale takie prawa rynku... ale przynajmniej wiadomo że jeszcze niejedno dziecię się w tym pobuja:tak::tak::tak:

kur........kur... kur.....
M dzisiaj skonczył szlifowac gips i bedziemy dzisiaj malowac- umyłam wlasnie podloge z tego pyłu i wszystkiego i okazało sie że ten gumolit sie nie nadaje na podłodze i trzeba bedzie(ciekawe tylko za co) kupić panele:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo dywanów żadnych nie mam żeby zakryć ta podłogę tylko takie 2 malutkie kółeczka:zawstydzona/y:

fuck fuck fuck a w tym miesiacu i tak wogóle nie wiem jak nam na zycie wystarczy z tego l4 od M:no::wściekła/y::zawstydzona/y:

kur........kur... kur.....
M dzisiaj skonczył szlifowac gips i bedziemy dzisiaj malowac- umyłam wlasnie podloge z tego pyłu i wszystkiego i okazało sie że ten gumolit sie nie nadaje na podłodze i trzeba bedzie(ciekawe tylko za co) kupić panele:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo dywanów żadnych nie mam żeby zakryć ta podłogę tylko takie 2 malutkie kółeczka:zawstydzona/y:

fuck fuck fuck a w tym miesiacu i tak wogóle nie wiem jak nam na zycie wystarczy z tego l4 od M:no::wściekła/y::zawstydzona/y:

spokojnie kochana... dzisiaj własnie pan co robi mój pokój wpadł w depresję stwierdził że nie robi i pojechał do domu:eek: ja mam jedynie płyty i to nie całkiem dokręcone... pozostaje przebicie stropu, doprowadzenie rurek do grzejnika, zrobienie murku naokoło schodów, gipsowanie, gruntowanie, malowanie, docinanie wykładziny:confused2: a potem sprzatanie całej chałupy po tych remontach:sorry: też nie wiem skąd się pieniadze weźmie na wszystko.. na razie na same materiały poszło kuuupę pieniedzy... a robocizna? ekhm....

My zaczelismy pomału używać jak Zuzia miała skonczone 6 tygodni
czekajac-na blog

podkładalismy w zagięcie (to jest taka kołyska jak fotelik samochodowy) jakies zrolowane kocyki zeby miała na płasko :-)

reklama
dokładnie wydaje mi się ze zależy od dziecka jak jest stabilne itd i że można podłożyć właśnie ręcznik czy kocyk żeby dzidzia miała bardziej płasko ale ta moja ma możliwość dwóch pozycji i jedna jest taka bardziej leżąca - zobaczymy jak to będzie w praktyce:-p

Do góry