• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Fajne te wasze leżaczki. Ja malutkiej też już kupiłam leżaczko-huśtawke.:tak:
Kupiłam też 2 takie żelowe gryzaczki, karuzele do łóżeczka takie misie na sznurku do owinięcia przy szczebelkach łóżeczka i kilka pluszaków.:-) Choć sądze że to będzie na później bo na początku będzie na to za malutka . Choć w leżaczek będe chciała jak najszybciej ją wkładać , bo ma fajne melodyjki i takie huśtanie jest pewnie dla małej miłe:sorry::laugh2:
751456337

reklama
Kms ja też choruje na fioletowy Shaggy, ale czekam na ciut więcej gotówki;-)
Mi udało sie na moim Piaseczyńskim targowisku (mamy 2x w tyg.) wylukać takie jak są na allegro :-) obejrzałam, podotykała i byłam pewna, że to jest to :tak: no i oczywiście z 50 pln wyszło taniej niz z netu

Dziewczyny, a kupujecie jakieś zawieszki, czy zabawki do wózka?

My pokierujemy sie tym co mówili w SzR i czytaliśmy na temat kolorów (chyba Amelkowa też już o tym wspominała) i szukamy zabawek w kontrastach biel, czerń, czerwony i wpadło mi coś takiego w nowym katalogu Ikei - niedrogie kolory idealne IKEA | Małe dziecko | Zabawki dla małych dzieci | BARNSLIG PARK | Ozdoba

no na poczatek to najfajniejsza zabawką i to wielofunkcyjna bedą mamusine cycuszki!!:-D:-D:-D:-D

to prawda :-D:-D:-D i wiesz co piszesz bo od tych spraw to jesteś ekspertem ;-)

Catedra, Meduska współczuję :-( ja o moim remoncie zapomniałam - jeszcze tych z Compensy u nas nie było - sprawa ciągnie się od lipca :wściekła/y:podobno do srody maja sie zjawić i wreszcie wycenić szkody - ale czy damy radę z remontem przed porodem :no: wątpię

Super bujaki :-) ja też czasem poluję na nie na allegro

Ja mam karuzelke nad lozeczko ale "zamontujemy" ja jak maluszek skonczy 1 miesiac,bo mysle ze na poczatku lepiej zostawic ochraniacz dookola lozeczka (ktory przeszkadza w zalozeniu karuzelki). Tak jak dziewczyny pisza - na wstepie i tak raczej moj synus bedzie mial inna "zabawke";-)Mamy tez dla syneczka jednego misiaczka do przytulania od pierwszego dnia zycia,taki milusi,miekki i mozna go prac. Chcialabym wlasnie dokupic do wozka cos takiego jak pokazala KMS ale narazie nie umiem tutaj namierzyc..

a ja dzisiaj niuni kupiłam pościel... jedna satynowa druga flanelkowa:-D

ta satynowa miała ochraniacz i baldachim:tak: specjalnie wybrałam w takich wzorach i kolorkach aby drugą dokupic tylko poszewki...

i wklejam Wam foto własnoręcznie wykonanego przewijaczka... zwykła deska plus listewki i miekki przewijak, zamontowane na łóżeczku i prócz mięciutkiej poduchy mam też miejsce na kosmetyki

ps. bałagan naokoło bo remont w pełni a rzeczy czekają na wyniesienie na górę.... sorki:sorry:

Załączniki

• 200909282203.jpg
    200909282203.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 123
  • 200909282204.jpg
    200909282204.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 117
  • 200909282205.jpg
    200909282205.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 125
a ja dzisiaj niuni kupiłam pościel... jedna satynowa druga flanelkowa:-D

ta satynowa miała ochraniacz i baldachim:tak: specjalnie wybrałam w takich wzorach i kolorkach aby drugą dokupic tylko poszewki...

i wklejam Wam foto własnoręcznie wykonanego przewijaczka... zwykła deska plus listewki i miekki przewijak, zamontowane na łóżeczku i prócz mięciutkiej poduchy mam też miejsce na kosmetyki

ps. bałagan naokoło bo remont w pełni a rzeczy czekają na wyniesienie na górę.... sorki:sorry:

Super pościele i przewijak też pomysłowy:tak::tak:
droga ta pościel flanelowa była jeśli można spytać?

reklama
Super pościele i przewijak też pomysłowy:tak::tak:
droga ta pościel flanelowa była jeśli można spytać?
ta flanelowa 38 zł to ta druga:tak:

ale za to pierwsza nadrobiła ceną bo kosztowała (ale był w tym ochraniacz i baldachim) 180 zł... ale materiałowo obydwie są superaśne.. ta pierwsza satynowa (nie świeci się tak jak wygląda na foto:confused2:) to klupś a ta druga to firma a i t kieczmierscy...

bardzo polecam materiał... mięciusie te poszeweczki aż sama bym się w tym połozyła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry