reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Catedra, a w Olsztynie pościel kupowałaś, czy przez internet? Bo szukam dla mojej Młodej czegoś ładnego, niedrogiego.. Pościel mam, nie jest to wydatek konieczny, ale ona jest tak paskudna (dostałam po córce ciotki :sorry:), że nie będę mogła patrzeć na moje piękne dziecko, leżące w takim żółto-granatowym smutnym czymś :-D Nie to, że wybrzydzam, bardzo się cieszę, że tyle rzeczy dostałam, ale ta pościel jest naprawdę straszna...
A może któraś z mam ma pościel z Ikei? Jak ona gatunkowo?

reklama
Catedra, a w Olsztynie pościel kupowałaś, czy przez internet? Bo szukam dla mojej Młodej czegoś ładnego, niedrogiego.. Pościel mam, nie jest to wydatek konieczny, ale ona jest tak paskudna (dostałam po córce ciotki :sorry:), że nie będę mogła patrzeć na moje piękne dziecko, leżące w takim żółto-granatowym smutnym czymś :-D Nie to, że wybrzydzam, bardzo się cieszę, że tyle rzeczy dostałam, ale ta pościel jest naprawdę straszna...
A może któraś z mam ma pościel z Ikei? Jak ona gatunkowo?

kupowałam pod kościołem... mają najtaniej w Olku i do tego największy wybór:tak:
ikea jeżeli chodzi o materiały to baaaardzo przeciętna jakośc:sorry:

coruja ja mamm posciel z ikei :p taka z bawelny gatunkowo jest okej :) w pajacyki wzielam najtansza bo tak jak ty podostawalam komplety ale wole najpierw w taki swiezy wstawic moja dzunie:) wstaei fotke w weknd jak ubiore lozeczko bo nie chce by sie kurzylo :p
pokaze wam szofe mojej niuni w rozmiarze same 56 i jeden komplet 50 :) i niedokonczony koncik mojej corki ten na koncu to kacik mojej corki tylko jeszcze musze dac jakies rzeczy na poleczki powiesic baldachim wstaeic lozeczko i bedzie wszystko gralo:)

Załączniki

• DSCN0359.JPG
    DSCN0359.JPG
    33,5 KB · Wyświetleń: 96
  • DSCN0360.JPG
    DSCN0360.JPG
    35,9 KB · Wyświetleń: 89
  • DSCN0361.JPG
    DSCN0361.JPG
    21 KB · Wyświetleń: 87
  • DSCN0362.JPG
    DSCN0362.JPG
    19,5 KB · Wyświetleń: 84
coruja ja mamm posciel z ikei :p taka z bawelny gatunkowo jest okej :) w pajacyki wzielam najtansza bo tak jak ty podostawalam komplety ale wole najpierw w taki swiezy wstawic moja dzunie:) wstaei fotke w weknd jak ubiore lozeczko bo nie chce by sie kurzylo :p
pokaze wam szofe mojej niuni w rozmiarze same 56 i jeden komplet 50 :) i niedokonczony koncik mojej corki ten na koncu to kacik mojej corki tylko jeszcze musze dac jakies rzeczy na poleczki powiesic baldachim wstaeic lozeczko i bedzie wszystko gralo:)
super:tak::tak:

tez mam takie półeczki:tak::-) i lampki:-D

tylko pokój narazie w stanie surowym jeszcze:rofl2::rofl2: czeka na pomalowanie i panele:sorry::-D

Catedra fajna pościel i pomysłowo z tym przewijakiem
niunia90 widzę że mamy taki sama lampkę tylko ja mam białą, pokoik super i szafa całkiem spora masz tam mnóstwo tych ubranek dla malutkiej

meduska no u mnie tez jest w stanie surowym bo hak juz jest wmontowany i bedzie wisiec moskietierka taka slodka i jeszcze trzeba lozko przywoisc z 2 pokoju bo juz jest rozlozone i ubrac:) mam dosc zywe kolory ... aha mam pytanko ubieracie kolderke?? boi ja sie zastanwaiam i narazie nie rozpakowalam kolderki i nie wiem czy kolderke dac do lozeczka juz czy nie bo slyszalam ze kolderka to tak od 1 roku i na poczatku sie kocykami obwija

Niunia garderoba Twojej małej pokaźna jak na damę przystało:tak::-)
A kącik będzie uroczy bo to to widać jest bardzo ładne:tak:

a co do kołderki to ja już ubrałam i zobaczę czy będę małą przykrywać czy nie, bo tu jest zawsze zimno i wolę mieć asekuracyjnie:-p

reklama
Do góry