Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny co sadzicie o wanience - nie wiem czy to do konca wanienka - tomi tube nie wiem jak to sie dokladnie pisze ... dziecko kapie sie w takiej pozycji jak jest w brzuszku ja wlasnie dostalam to w przesylce i chce sie dowiedziec cos wiecej o tym

ale spoko.

??????przecież w takiej pozycji,w jakiej ono siedzi,nie dotrzesz do żadnych zakamarków ciała.Jak takiego malucha wykąpać????[FONT=Century Gothic"]Amelko,jak się nie mylę,to chyba coś takiego:
http://www.urwis.pl/sklep/z4852_tummy-tub-wiaderko-do-kapieli-niemowlat.html
Moim zdaniem,kolejny bajer,chociaż kosztowny,ale tak na dobrą sprawę,jak w tym wogóle wykąpać dziecko??????przecież w takiej pozycji,w jakiej ono siedzi,nie dotrzesz do żadnych zakamarków ciała.Jak takiego malucha wykąpać????
No chyba,że to nie to...[/FONT]

O matko i córko, jaki cudak[FONT=Century Gothic"]Amelko,jak się nie mylę,to chyba coś takiego:
http://www.urwis.pl/sklep/z4852_tummy-tub-wiaderko-do-kapieli-niemowlat.html
Moim zdaniem,kolejny bajer,chociaż kosztowny,ale tak na dobrą sprawę,jak w tym wogóle wykąpać dziecko??????przecież w takiej pozycji,w jakiej ono siedzi,nie dotrzesz do żadnych zakamarków ciała.Jak takiego malucha wykąpać????
No chyba,że to nie to...[/FONT]

Wiaderko na kolorowej podstawce, pewnie 10x droższe..Wygląda to tak, że dziecko siedzi w tej wodzie, dopóki brudek sam nie odpadnie
Zostanę jednak przy mojej zwykłej wanience 
co do przewijaka do torby to ja mam takowy więc mi na nim nie zależy, a kieszeni termicznej nie potrzebuje bo mam opakowanie termiczne TT... raczej starczy tym bardziej że nie przypominam sobie zeby przy pierwszym dziecku była mi potrzebna...
Niby ta torba co wam pokazałam by mi pasowała, ale jakoś nie umiem się zdecydować..
Tu są jeszcze inne typy:
TORBA podróżna z przewijakiem do wózka plażę (730990414) - Aukcje internetowe AllegroSUPER TORBA DO WÓZKA DZIECIĘCEGO PROMOCJA !!!!! (757737159) - Aukcje internetowe Allegro
A i pochwale się swoim nowym nabytkiem dla małej. Polarowa, ocieplana kurteczka ze szmateksu za 18 zł.