reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

wlasnie o to tomme tube mi chodzilo
w angli i irlandach w tym kapia i ponoc lekarze mowia ze to jest dobra pozycja dla noworodka
Niunia mieszkam w UK,w moim regionie lekarze i polozne polecaja zwykla wanienke i to bez zadnych wkladek (lezaczkow,gabek itp..) i sa szkolenia jak kapac malenstwo. Wiaderka widzialam ale tak jak pisza dziewczyny - nie widze mozliwosci dokladnego umycia dzieciaczka w takiej pozycji..Co juz nie wymysla..;-)
Boozqowa sliczna ta Twoja posciel i dodatki! Mi tez jakos ostatnio wszystko zielone wpada w oko:tak:ale z rzeczy dla mnie;-)chyba juz za wiosna tesknie!:-)

reklama
W życiu nie kapałabym dziecka w tym wiaderku!!!

Pochwale sie kupionym wczoraj na ciuchach kombinezonem za 2,6zł!!I jeszcze czapeczka -taka jak Abejki[/ATTACH]

Załączniki

• różne 070poe.jpg
    różne 070poe.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 60
  • różne 069poe.jpg
    różne 069poe.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 76
Monisia - jej jak zobaczyłam to wiaderko aż mnie ciary przeszły,nie wygląda to jak dla mnie zachęcająco... brrrr Biedny dzieciaczek, jak go umyć??? Odmoczyć czy co??? Dla mnie - porażka...

Abeja
- no to jak tamte rzeczy masz, to szukaj tylko odp. kolorku i zamawiaj, ta trzecia chyba najfajniejsza.... sama nie wiedziałabym co kupić...

Pszczółka - śliczna kurteczka! Okazja, rzeczywiście.

Kluska - no piękne polowanie!

Boozqowa pościel bardzo łądna, a widziałam identyczne rożki w sklepie i ten materiał jest super.

No właśnie nie wiem jak dokładnie ten materiał wygląda i jaki jest, ale tak jak na moje oko wyglądał własnie porządnie. Ale cieszę się, że mnie w tym utwierdzacie;-)
teraz kupiłam prawie wszystko w kolorze różowym,a to dlatego, że mała nie ma nic takiego w tym typowym kolorze dla dziewczynki. Mam dwa pełne komplety po bracie, w których jest i ochraniacz i baldachimy. Jeden jest zielono-żółty,a drugi kremowy w misie. A tak na początek chciałam by miała też coś nowego. A, że na początku będzie różowy komplet to i rożek wzięłam w tym kolorze by pasował bo tylko na początku się przyda więc nie musi pasować do reszty ;-)
Teraz będę niecierpliwie wyczekiwała listonosza:-D

Dziękuję dziewczyny. Firma Cheerokie (czy jak się to tam piszę). Wogóle z tego co zauważyłam to te ubranka z Tesco jakoś najbardziej mi się podobają.:happy2:
zgadzam się:tak:
to ja się pochwalę dzisiejszym nabytkiem
supe też czekam na swój fotelik kiedy przyjdzie
W życiu nie kapałabym dziecka w tym wiaderku!!!

Pochwale sie kupionym wczoraj na ciuchach kombinezonem za 2,6zł!!I jeszcze czapeczka -taka jak Abejki[/ATTACH]
ładna zdobycz

a ja już nic nie kupuję po porodzie do kupie

Śliczne te Wasze zakupy :-)

Ja dzisiaj odwiedziłam aptekę i babka za wszelką cenę chciała mi wcisnąć gaziki do pępuszka. Nie dałam się :-p

reklama
Ja też mam dużo ciuszków z lumpka za 5,czy 6 zł. A są naprawdę śliczne i jak nowe. Bardzo dużo jest z tej fimy cherokee. Ale oni mają dobre ciuszki gatunkowo więc przynajmniej człowiek ma pewność, że nic się z tym po praniu nie stanie.
Niedawno odebrałam maila od siostry z informacją, że czekają na mnie pieniążki w Western union na tą matę edukacyjną i na leżaczek do kompletu;-)
Ale fajno... Dziś normalnie szał zakupów dla małej- Poscielki, rożki,przewiajki i jeszcze to od niej, super;-)

Do góry