reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
tak to jest. szkoda kupować małych, ale różnie z dzidzią bywa. Ja by chciała żeby moje maleństwo miało z 50 cm bo mam śliczne ciuszki w tym rozmiarze:-)

A coś mnie naszło i zastanawiam się czy kupić huśtawkę czy leżaczek dla maleństwa. Jest taki wybór że nie mogę się na nic zdecydować.

DZiewczyny wszystko piękne, szalejecie !
Abeja, najpiękniejszą pościel kupiłaś, ja też ją wybrałam, na razie nie kupuję, ale na 100 % będzie ta.:-)

Dentico kreacje chrzcinowe przeboskie........

a ja w poniedziałek już do szpitala idę....:szok::eek::eek:, matko jak to zleciało, a kombinezonu jak nie miałam, tak nie mam, trudno kupię jak już MAła będzie z nami

Melduję się, że jestem cała i zdrowa, ale bez nastroju na cokolwiek... Podczytuje co jakis czas by zaległości nie robić, ale coś dziś cisza tu jak nigdy. Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i miłego popołudnia życzę:*

Ojjj... pomyliłam wątki ;-)

reklama
dziewczyny potrzebuje waszej opinii bo sama nie potrafię podjąć decyzji:

a może któraś z was ma ten drugi i może mi powiedzieć czy ma regulację leżaczka od pozycji leżącej do siedzącej?
niestety nie mam ani jednego ani drugiego więc trudno mi powiedzieć. Ten pierwszy wizualnie jak dla mnie ładniejszy ale leżaczek ma bardziej kolorowe zabawki więc może bardziej zainteresuje dzidzie? A z tą regulacją to wydaje mi się że tę rolę ma pełnić ta wkładka redukcyjna o której jest napisane.

Do góry