reklama
smerfi1986
Fanka BB :)
medeuska, pokoik śliczniutki, aż mi się oczy zaiskrzyły:-):-):-)
Prawda? Olsztyn to taka dziuuuura..Meduska, pokoik piękny :-) lampeczki miodzio, ja niestety do ikea mam za daleko :/

Medeuska, pokoik śliczny :-) Widzę, że zieleń i kwiatki z Ikei królują

Prawda? Olsztyn to taka dziuuuura..![]()
Straszna. Ale jak cudownie się tutaj mieszka :-) Jeziora dookoła, zielono, czysto i nie śmierdzi!!! Ja jestem Wrocławianką z krwi i kości (ponad 30 lat tam spędziłam)

Jak mój M. narzeka na korki w Olsztynie. To ja padam ze śmiechu "Jakie korki" i zadaje mu pytanie, czy znowu w ramach terapii mam go zabrać do Wrocławia :-) Od razu kończy się marudzenie

katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Meduska - pokoik bardzo ładny:-)
Catedra - śliczny kombinezonik;-)
W ikeii tez mi siępodobają rzeczy, zwłaszcza takie białe łóżeczka, szkoda, że nie mają wyjmowanych szczebelków.
Jak rozłożę swoje łóżeczko to Wam pokaże pokoik mojego dzidzia:-);-)
Catedra - śliczny kombinezonik;-)
W ikeii tez mi siępodobają rzeczy, zwłaszcza takie białe łóżeczka, szkoda, że nie mają wyjmowanych szczebelków.
Jak rozłożę swoje łóżeczko to Wam pokaże pokoik mojego dzidzia:-);-)
mayo
Medeuska sliczny pokoik,przytulny
Co do lozeczka - mamy takie samo;-)tylko w kolorze "slomka":-)

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
medeusko cud miód pokoik:-):-):-)
Fakt, to, że Olsztyn jest bardzo "zielony", jest ogromnym plusem ;-) Mieszkam praktycznie w lesie, mam ciszę i spokój cały rok ;-) Tylko nic tu się nie dzieje, nic nie ma.. Czasami mam wrażenie, że Olsztyn się "marnuje"Straszna. Ale jak cudownie się tutaj mieszka :-) Jeziora dookoła, zielono, czysto i nie śmierdzi!!! Ja jestem Wrocławianką z krwi i kości (ponad 30 lat tam spędziłam)więc umiem docenić taki spokój życia.
Jak mój M. narzeka na korki w Olsztynie. To ja padam ze śmiechu "Jakie korki" i zadaje mu pytanie, czy znowu w ramach terapii mam go zabrać do Wrocławia :-) Od razu kończy się marudzenie![]()

Brakuje mi tu tej cholernej Ikei

reklama
Karolinusia
nie wspomnę, że w BDG Ikee budują już 3 lata i nie mogą zacząć