reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Meduska, super pokoik. ja już się nie mogę doczekać mojego

EDIT: wczoraj dostałam całą siatkę śpioszków od teściowej koleżanki :-) zabrałam też w końcu ciuszki od teściowej i wszystko się pierze. wgląda na to, że na pierwsze 3 miesiące mam tyle śpiochów, że będę mogła prać co 2 tygodnie ;-)

Ostatnia edycja:
Medeuska pokoik przesliczny!!Moja Emisia niestety u nas w pokoju bedzie (razem z J.)Ale ściany zielone i lampke tez nabedziemy .a co!!!!
Widze ze nasz kochany Kraków ,mimo że "zacofany "i konserwatywny to jednak niezle wyposażony!!!!Ikea juz daawno stoi;-);-);-)Że nie wspomne o korkach:)))))))))))))))

dzieki dziewczyny:tak::-)

łóżeczko tez miało byc słomka- pod kolor do komody- ale że była okazja za 200 zł z sufladą i nowym materacem kupić to wolałam kupić inny kolor ponad 200 zł taniej:tak::tak::tak::-)

a do Ikei mam kawałek-zalezy od podejścia jaki duży:-) do Katowic - ale raz na jakis czas można sie tam wybrac po wiecej rzeczy- bo po jedną to sie nie opłaca:no:

Ostatnia edycja:
Ja uwielbiam ikea.....Cieszę się że w Poznaniu ją mamy teraz ja remontowali i troszkę pozmieniali ale jest ok i bardzo lubię te hot-dogi za 1Zł:-D:-D:-D:-D
Na początku ciąży jak miałam mega wymogi jedzeniowe to czasami tam jeździliśmy tylko po to..:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej
co wy tak na tą Ikee chorujecie?

Chyba dobrych marketingowców mają!

Ja nie mam niczego z Ikei chyba (o z wyj. podkładów na materace) :no: ale jakoś nie ubolewam nad tym:eek:. Hm?

Rada dla wszystkich którzy nie maja Ikei pod ręką: przekopujesz stronę www lub katalog, po czym idziesz do normalnego sklepu i kupujesz to co ci się podobało w ikei.

Tylko hot dogi są chyba droższe...

:-D

Ja uwielbiam ikea.....Cieszę się że w Poznaniu ją mamy teraz ja remontowali i troszkę pozmieniali ale jest ok i bardzo lubię te hot-dogi za 1Zł:-D:-D:-D:-D
Na początku ciąży jak miałam mega wymogi jedzeniowe to czasami tam jeździliśmy tylko po to..:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

osttanio jak bylismyu to sniadanie tam jedlismy za 2 zl z pyszną sałatką i 3 kawami:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

reklama
Do góry