Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kolezanka-ktora kupuje wszystko oryginalne pampki kupuje tojours wlasnie i onoc fajne, chociaz nie bylam u niej i nie dotykałam ich,...Co do pampersow... mi tez schodzi okolo 3-4 na dobe. Uzywamy pampersa, ale wlasnie chcialam przejsc na cos tanszego... slyszalam, ze TOUJOURS z Lidla sa ok. Uzywa moze ktoras z Was?
Nie jestem pewna czy zmieniac, bo co z tego ze beda ok, ale bedzie trzeba czesciej zmieniac i wyjdzie na to samo co pampers...
Polecicie cos ciotki rownajace sie z jakoscia PAMPERSA a nizsza cena?![]()
Dada dla mnie porażka- twarde i jednak powietrza tak nie prepuszczają, a Gaga w dotyku milutkie, ale jedna kolezanka mówiła, że jej dziecko je przesikuje i kupuje huggiesy tylkoMoże Dada z Biedronki albo Gaga z Tesco???

Ty to wogóle mało wymagająca do paampersów chybaJa używam naprzemiennie pampersów ,huggisów i właśnie tych dada z biedronki. Są troche twardsze ale nie są wcale złe. Bella też miałam i jak dla mnie fajne też były.Rosmanowskich nie próbowałam.
miala te wszystkie co Ty- Dada uzywalam tylko ze wzgledu na cane, ale jak kupilam w proocji pampersa to obiecałam sobie ze juz nigdy nie kupie tanich byle jakich pieluch

jak ja kupilam 3 w promocji z Pampersa to wyszlo mi 51 gr za sztuke- a 4 - 59gr sztukaRossmanna są fajnesztuka wychodzi po 54gr
![]()

to ja uzywam białych pampków - jedną paczkę na tydzieńheh..catedra 800 zł powiadasz..
pampki..juz licze te najdroższe..w Carefourze 58zł o zgrozo..(mówie o białych)..u mnie idzie około dwóch paczek miesięcznie= 116zł

mała robi często kupki... czasem około 10 pampków dziennie idzie....czyli biorąc pod uwagę 4 tygodnie to 232 zł 
)- 12 zł za buteleczkę a dą mi 3 na miesiąc to około 36 zł
- często przewijam...
Może oprócz alimentów będzie chciał kupić sam coś od siebie - ubrania, pampersy... wiem, ze to pobożne życzenia, ale może coś kiedyś zrozumie.
Pewnie 200 zł to on płaci dla siebie za jeansy....