Lajla83
Fanka BB :)
Medusko te kapsułki są do d.... kiedyś jak chciałam otworzyć to dostałam po oczachwg mnie wygodniejsze niz te zasrane kapsułki- jak dałamam Wit K to czase mis ie wylało jak otwierałam kapsulkę![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Medusko te kapsułki są do d.... kiedyś jak chciałam otworzyć to dostałam po oczachwg mnie wygodniejsze niz te zasrane kapsułki- jak dałamam Wit K to czase mis ie wylało jak otwierałam kapsulkę![]()

dwa pierwsze są robione na oleju arachidowym który jest silnym alergenem. Pamiętacie jak mówiłam, że Zośce muszę 2-3 razy dziennie buzię smarować kremikiem bo ma suchutką? ja widzę powiązanie... i nie tylko ja... wkliknijcie w googla vigantol i alergia...
a do 3ciego miesiąca podajemy tylko wit K...
dla mnie te kapsułki są mega wygodne. Ja odgryzam górę kapsułki i jeszcze nigdy nic mi się nie wylało![]()
kroplami z butelki jakos nie umiałam dawkować i Olga miała po każdym podaniu buźkę całą w tym olejku :-(ja używam VITA D i VITA K i nigdy mi nic podczas otwierania nie wyciekło - a najnormalniej w swiecie "ukręcam łebki" w tych kapkułkach
i lepiej się daje wygodniej
musiałam babci reprymendę zrobić bo całowała w rączki
które później dziecko wpycha do buźki
Natalka chyba do 2 roku życia dostawała z przerwą letnią
Mi pediatra kazała podawć Vigantol do 3m-ca czyli dzisiaj ostatni dzień:-)

.Latem lekarka zalecała odstawiać,bo słońce i z niego się czerpie tą witaminę D3.No ale to było wieki temu i może coś się zmieniło 

?