reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Asheara ja nie pomogę, bo spacerówkę mam z Xlandera:-( ale jeśli macie chwilę zobaczcie co ja młodej kupiłam:

to za 17,50 dzisiaj przyszło, bardzo fajne

http://www.allegro.pl/item899476477_kurtka_futerko_buciki.html

sukienka do chrztu ze sweterkiem

http://www.allegro.pl/item906007719_sukieneczka_i_sweterek_68_sweterki_malgosia.html

a tak na marginesie, czy Wy też dostajecie różnego rodzaju przesyłki reklamowe?? dziś dostałam paczkę z Hippa, a w niej:
słoiczki jabłuszko i jakaś zupka
próbki kaszek herbatek
próbki kosmetyków
łyżeczka do karmienia
i kupony rabatowe 25% na żywność Hippa do zrealizowania w Rossmanie.
Dostaję też gazetkę "Twoj Maluszek" co miesiąc, a prenumeraty nie zamawiałam:-)

Super zakupy :-D

Co do paczuszek to przychodzą bo wypełniaś ankiety w szpitalu....

potwierdzam Espiro magic 4 super wózek, po śniegu daje super radę......

reklama
Jesteśmy po jeździe terenowej czyli warunki wioskowe- szuter pokryty śniegiem, koleiny itd...

Daje radę naprawdę... nie jest roan, który był czołgiem czyli przejeżdzał przez półmetrowe zaspy ale jestem mile zaskoczona bo spodziewałam się gorszych wyników. No i ta amortyzacja jest super. Wózek mięciutko się prowadzi:tak:

Karolinusia bardzo ladne rzeczy:tak:
Catedra extra pojazd:tak::-) Damis narazie jeszcze w gondoli smiga. Mam wozek Hebart Omega (gondole,spacerowke i fotelik) i raczej ten wykorzystam, jedyna wada jest to, ze jest ciezki ale dla malego wygodny a to najwazniejsze;-)no i chodzi tez o wzgledy finansowe:tak:
Wlasnie panstwo przywiezli mi ta hustawke Fisher Price Aquarium. Jest jak nowa!:-DMaly zaczal testowac i po 5min w niej..zasnal:-D

Wlasnie panstwo przywiezli mi ta hustawke Fisher Price Aquarium. Jest jak nowa!:-DMaly zaczal testowac i po 5min w niej..zasnal:-D

nie chcę Cię martwić ale u mojej fascynacja już minęła huśtawką:-D a też zasypiała w niej:-p

dobrze pamiętam, że piątkę dałaś za nową huśtawkę?
normalnie zacznę się do Ciebie zwracać bo niezłe interesy robisz:-D

Czesc dziewczyny poradzicie mi i podpowiecie czy warto kupywac na alegro macie moze swoje jakies sprawdzone sklepy. Ja zazwyczaj kupowlam wszystko w sklepie Dino ktory bardzo polecam.
ticker.php

024013950.png

Mayo nic się nie martw :tak: mój mały do dzis uwielbia swoja hustawkę..i my tez bo zabawia Kajtka że hej!! też mamy aquarium tyle ze tą:
http://allegro.pl/item900372303_fisher_price_hustawka_aquarium_lezaczek_pozytywka.html

no Catedra teraz widze nieco inny wózek..:-D

roksi nie znam na śląsku żadnego nexta :no:

a ja mam do Was laski pytanie..chcę kupic to cudo..widziałam na żywca, ale nie miałam okazji pogadać z żadnym uzytkownikiem..może wy cosik podpowiecie :confused:

IROBOT ROOMBA 560 INTERAKTYWNY ODKURZACZ NOWY ! (905065110) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry