Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w zarze spodenki za 19 i 2 bluzeczki po 9 zł.Kasiulec wielkie dziękiCoś fajnego kupiłaś?:-)
Catedra ten sprzedający z allegro ma je po 55zł więc liczę że droższe nie będą;-)roksi ja tez widziałam te białe bucikiale tak samo ceny nie pamiętam... wiem jedynie, że podobały mi się ale zrezygnowałam z powodu ceny
![]()
Kasiulec w zarze niezłe przeceny przecen;-) ja ostatnio kupiłam ogrodniczki takie śmieszne chłopakowate za 25zł pierwsza cena 99złw zarze spodenki za 19 i 2 bluzeczki po 9 zł.
Catedra ten sprzedający z allegro ma je po 55zł więc liczę że droższe nie będą;-)
Kasiulec w zarze niezłe przeceny przecen;-) ja ostatnio kupiłam ogrodniczki takie śmieszne chłopakowate za 25zł pierwsza cena 99zł
Chyba tylko 6 firm, po kilka egzemplarzy. Wszystkie jakoś mało stabilne, rozklekotane – niby przez ciągłe oglądanie klientów
, no ale przecież dziecko też nie będzie krzesełka oszczędzać
.
…. tam kosztowało 750pln w necie trochę taniej ale i tak sporo 
Catedra Ty to oblatana po sklepach jesteś :-) może rzuciło Ci się w oczy coś takiego KRZESEŁKO HIGH TOWER kolor TOFFEE firmy ABC DESIGN | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpielowe, kosmet
nie mogę tego krzesełka nigdzie znaleźć a chce je oblukać na żywca - chyba, że któraś z was widziała je, albo znajomi maja ???
byliśmy z M w sobotę w Świecie Dziecka - największym w Wawie pooglądać właśnie foteliki do karmienia i powiem Wam, że jestem rozczarowana wyboremChyba tylko 6 firm, po kilka egzemplarzy. Wszystkie jakoś mało stabilne, rozklekotane – niby przez ciągłe oglądanie klientów
, no ale przecież dziecko też nie będzie krzesełka oszczędzać
.
Najbardziej podobało mi się PegPerego (najbardziej stabilne) no ale ta cena…. tam kosztowało 750pln w necie trochę taniej ale i tak sporo
Peg Perego Prima Pappa Diner N - Electromarket.pl - sklep AGD RTV IT
ja mam chicco happy snack za 220 zł i jest naprawdę bardzo porządne i stabilne... a w świecie dziecka mają jedynie okreslone firmy i ceny powalające
za tę cenę masz też wyższe modele chicco... mi akurat w krzesełkach najbardziej chicco pasuje jakościowo... ta ceratka jest jakaś taka fajna