Guziczek87
Pracująca mamuśka
ja też ceratkom mówię nie... jakoś nie jestem przekonana.... a poza tym te z materiału to są robione tak że też zupki i inne jedzonka łatwo dają się zmyć...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kms na żywo te galileo jest super
dla mnie troszkę cena była za wysoka ale jakbym miała kaskę to bym je kupiła:-)
to zapytałam się osób sprzedających ten starszy model na allegro o te wysuwaną tackę i jedna osoba napisała, że niestety tacka jest tylko zdejmowana a druga osoba, że ma regulacje i już sama zgłupiałam 

lysa_d dzieki za info..dobrze wiedzieć..a ty u kogo kupiłaś?
Shenkoka te chyba też mają materiałową tapicerkę Krzeselka do karmienia, SUPER WYPOSAZENIE 3 KOLORY (921875232) - Aukcje internetowe Allegro

te krzeselka, ktore pokazala shenkoka i ktore ja sama mam maja wysuwana tacke, kilka poziomow wysokosci, mozna zmieniac pozycje oparcia, moje ma regulowany podnozek i takie tam bajery a mysle, ze i cena przystepna ;-)Dzięki Caterda :-) a widziałaś te nowsze z podanego linka czy te starsze z wkładką dla maluchów co wkleiłam fotki. I czy miało ono regulację wysuwania tacki? Bo kurcze juz sama nie wiem, napisalam zapytanie do samego Coneco czym się różnią - pani odpisała, że tylko tapicerką i cenąto zapytałam się osób sprzedających ten starszy model na allegro o te wysuwaną tackę i jedna osoba napisała, że niestety tacka jest tylko zdejmowana a druga osoba, że ma regulacje i już sama zgłupiałam
Shenkoka te chyba też mają materiałową tapicerkę Krzeselka do karmienia, SUPER WYPOSAZENIE 3 KOLORY (921875232) - Aukcje internetowe Allegro
nie przyglądałam się mu bardziej bo cena mnie od razu zdołowała...a ja zaszalałam i zamówiłam chustę girasol.

ale nie mam fotek