reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Ja też chodzikom mówię nie. Abstrahując już od tematu złej postawy itp., to wyobrażacie sobie dwa takie brzdące jeżdżące po dwóch pokojach z kuchnią? ;-)

reklama
Taaa, wyglądałoby to ja te samochodziki w wesołych miasteczkach, co to się nimi zderza:-D

Kurcze, też by mi się przydały łóżeczka turystyczne, bo my co roku na mazury w lecie wyjeżdżamy, a takie łóżeczka, to byłoby zbawienie.

Petinka wszystko ok ale...
1. trzeba się dowiedzieć czy ten materacyk jest taki usztywniany czy z takiego materiału jak całe łóżeczko bo też takie bywają...
2. na tej str jest mało napisane na temat samego składania- niektóre machizmy są koszmarne i się szybko psują a jak chcecie mieć używane to tym bardziej powinnaś się zapytać jak to wygląda od kuchni..

Ja też kupowałam używane:-D więc może poprzedni użytkownicy zrobili materacyk na zamówienie?warto się zapytać:tak:

dziewczynki potrzebuję dla małej inhalator. Któraś się na tym zna?

Szczerze powiem, że zupełnie się na tym nie znam. Ja ten moj nieszczęsny inhalator kupowałam na szybkiego w dniu wyjścia ze szpitala. Wydaje mi się, że one wszystkie różnią się jedynie mocą, ilością końcówek, wyglądem i ceną... My mamy (mieliśmy) taki Inhalator tłokowy AirJolie 2 delux PROMOCJA!!!!! (960873576) - Aukcje internetowe Allegro tylko ja w sklepie zapłaciłam 260zł

reklama
chodziki beeee
jeździki..juz lepiej..
pchaczyki..ok

co do inhalatora..nie mam pojecia

ja zaś..odkryłam chusteczki huggiesy ogórkowe..dlaczego zadna z Was mi ich nie poleciła;-)..zachwycam sie ich zapachem..fakturą..moge bez problemu Kajtkowi przetrzec buźke po marchewce i potem pachnie, ze hoho..polecam :tak:

aaaa i w Tesco znowu przeceny ciuszków..byłam dzisiaj i akurat metki zmieniali..mozna ruszac na zakupy..pewnie znów kilka piżamek sie trafi :tak::-D

a dzis jeszcze w ramach rozpieszczania Kajtusia kupiłam mu zabawkę..na usprawiedliwienie dodam, ze "edukacyjną" - rozciaganie hipcia :-D http://www.allegro.pl/item929181820_zabawka_rozciagnij_hipcia_przesylka_gratis.html mały lubi ciągnąc wszystko co dostanie w łapki więc będzie jak znalazł :tak: a niech się wyżyje

i a propos fotelików przypomniało mi sie jeszcze jedno..nie wierzcie za bardzo reklamom, ze maja np. 5 pozycji odchylenia..widziałam ten pięć pozycji w Maxi Cosi Tobi..wierzcie mi, ze cięzko dostrzec różnice..w Recaro tez to odchylenie jest niewielkie, ale tak jak juz pisałam..bezpieczniejsza jest pozycja siedziaca..

Ostatnia edycja:
Do góry