reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Petinka wszystko ok ale...
1. trzeba się dowiedzieć czy ten materacyk jest taki usztywniany czy z takiego materiału jak całe łóżeczko bo też takie bywają...
2. na tej str jest mało napisane na temat samego składania- niektóre machizmy są koszmarne i się szybko psują a jak chcecie mieć używane to tym bardziej powinnaś się zapytać jak to wygląda od kuchni..
Ja też kupowałam używane
więc może poprzedni użytkownicy zrobili materacyk na zamówienie?warto się zapytać
1. trzeba się dowiedzieć czy ten materacyk jest taki usztywniany czy z takiego materiału jak całe łóżeczko bo też takie bywają...
2. na tej str jest mało napisane na temat samego składania- niektóre machizmy są koszmarne i się szybko psują a jak chcecie mieć używane to tym bardziej powinnaś się zapytać jak to wygląda od kuchni..
Ja też kupowałam używane

Guziczek87
Pracująca mamuśka
Wiesz co będziesz mogła włożyć normalny bo wymiary są standardowe czyli 120x60 materacyk wejdzie bez problemu
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Chodzikom mówimy nie, może o pchaczu pomyślimy
czarodziejka87
Fanka BB :)
dziewczynki potrzebuję dla małej inhalator. Któraś się na tym zna?
Szczerze powiem, że zupełnie się na tym nie znam. Ja ten moj nieszczęsny inhalator kupowałam na szybkiego w dniu wyjścia ze szpitala. Wydaje mi się, że one wszystkie różnią się jedynie mocą, ilością końcówek, wyglądem i ceną... My mamy (mieliśmy) taki Inhalator tłokowy AirJolie 2 delux PROMOCJA!!!!! (960873576) - Aukcje internetowe Allegro tylko ja w sklepie zapłaciłam 260zł
Lajla83
Fanka BB :)
ja też chodziki NIE!!!!!
Natalka miała takie coś CHICCO 2010 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ 2w1 65261 (961479468) - Aukcje internetowe Allegro
ale bez szału
więcej stał 

ale bez szału

reklama
chodziki beeee
jeździki..juz lepiej..
pchaczyki..ok
co do inhalatora..nie mam pojecia
ja zaś..odkryłam chusteczki huggiesy ogórkowe..dlaczego zadna z Was mi ich nie poleciła;-)..zachwycam sie ich zapachem..fakturą..moge bez problemu Kajtkowi przetrzec buźke po marchewce i potem pachnie, ze hoho..polecam
aaaa i w Tesco znowu przeceny ciuszków..byłam dzisiaj i akurat metki zmieniali..mozna ruszac na zakupy..pewnie znów kilka piżamek sie trafi

a dzis jeszcze w ramach rozpieszczania Kajtusia kupiłam mu zabawkę..na usprawiedliwienie dodam, ze "edukacyjną" - rozciaganie hipcia
http://www.allegro.pl/item929181820_zabawka_rozciagnij_hipcia_przesylka_gratis.html mały lubi ciągnąc wszystko co dostanie w łapki więc będzie jak znalazł
a niech się wyżyje
i a propos fotelików przypomniało mi sie jeszcze jedno..nie wierzcie za bardzo reklamom, ze maja np. 5 pozycji odchylenia..widziałam ten pięć pozycji w Maxi Cosi Tobi..wierzcie mi, ze cięzko dostrzec różnice..w Recaro tez to odchylenie jest niewielkie, ale tak jak juz pisałam..bezpieczniejsza jest pozycja siedziaca..
jeździki..juz lepiej..
pchaczyki..ok
co do inhalatora..nie mam pojecia
ja zaś..odkryłam chusteczki huggiesy ogórkowe..dlaczego zadna z Was mi ich nie poleciła;-)..zachwycam sie ich zapachem..fakturą..moge bez problemu Kajtkowi przetrzec buźke po marchewce i potem pachnie, ze hoho..polecam

aaaa i w Tesco znowu przeceny ciuszków..byłam dzisiaj i akurat metki zmieniali..mozna ruszac na zakupy..pewnie znów kilka piżamek sie trafi

a dzis jeszcze w ramach rozpieszczania Kajtusia kupiłam mu zabawkę..na usprawiedliwienie dodam, ze "edukacyjną" - rozciaganie hipcia

i a propos fotelików przypomniało mi sie jeszcze jedno..nie wierzcie za bardzo reklamom, ze maja np. 5 pozycji odchylenia..widziałam ten pięć pozycji w Maxi Cosi Tobi..wierzcie mi, ze cięzko dostrzec różnice..w Recaro tez to odchylenie jest niewielkie, ale tak jak juz pisałam..bezpieczniejsza jest pozycja siedziaca..
Ostatnia edycja: