reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Catedra, mam ten sam problem ;) W aptece w tej przychodni był jeden po 270 zł. Nosz wziąć się i pociachać tępą łyżeczką tylko.

reklama
nie pomogę co do kupna, ale w szpitalu jak młoda miała zapalenie gardła i nos zawalony dawały nam Panie taki jaki ma Dentico, nie znam się na tym, ale chyba był ok.

Shenkoka świetny ten "rozciągacz". Ja ostatnio zaszalałam i kupiłam Biance "garnuszek na klocuszek" z Fisher P. Nie wiem czy wiecie znacie?. Młoda jest za mała jeszcze do tego, ale jak jej włączę te melodyjki piosenki to się śmieje.

Karolinusia..az z ciekawości wpisalam w przegladarkę i po lekturze dodałam do listy pt.: co kupic Kajtkowi..fajowa sprawa!!!! dzieki :)

Karolinusia..az z ciekawości wpisalam w przegladarkę i po lekturze dodałam do listy pt.: co kupic Kajtkowi..fajowa sprawa!!!! dzieki :)

jak byłam z Bianką w szpitalu chłopiec taki miał...i on śpiewa (ten garnek) i pyta np."znasz kształty"?? albo mówi : "uwielbiam ciasteczka", "mmmmmm pycha", i śpiewa dwie piosenki i nosek mu sie świeci i w ogóle fajna zabawka, bo uczy kształtów później cyferek itd. od 6+ do 12mc
a jedną piosenkę snam na pamięć:

PEŁNY JEST GARNUSZEK MÓJ
KLOCKI KSZTAŁT MAJĄ SWÓJ
KWADRAT SERCE GWIZDA TRÓJKĄT ALLLLLLLLLLLLLLLBOOOOOOOOOOOOOOO KÓŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁKOOOOOOOOOOOO
śmieszny na maxa.!!!

drugiej piosenki nie opanowałam :/

Karolinusia świetny ten garnuszek , musze w przyszłości nabyć, chyba go widziałam też na fotce u Boazqowej :)

Shenkoka ja cię chyba udusze za info o przecenach w Tesco , ledwo wychodze finansowo z szaleństw wyprzedażowych zimowych a tu znów przeceny, o matko................:)
Ps . Bardzo fajny ten hipcio do rozciągania :)

"LUBIĘ CIASTECZKA SA MNIAM MNIAM
PIĘĆ RÓŻNYCH KSZTAŁTÓW
KAŻDY W SOBIE MAM!
MOŻESZ JE WYJMOWAĆ,
MOŻESZ WKŁADAĆ TEŻ!
SMACZNYCH CIASTEK PIĘĆ,
MAM NA WSZYSTKIE CHĘĆ!"

Garnuszek rządzi!!! Ja też go bardzo lubię;-) Piosenki są mega;-) Oboje z T. już w pierwszy dzień po rozpakowaniu załapaliśmy obie. Maja też go bardzo lubi. Świetny jest. U nas na opakowaniu jest, że jest on od 6-36 msc.
Jak by któraś się zastanawiała to ja polecam;-)

Dziewczyny, sprzedaję informację na temat nebulizatorów, na w razie czego. Jeśli dziecko ma problemy z układem oddechowym (zapalenie oskrzeli, płuc, astma itp), to albo ląduje w szpitalu, albo ma przepisane inhalacje domowe za pomocą nebulizatora. Urządzenie takie kosztuje około 200 zł (są i droższe), ale... w aptekach można wypożyczyć takowy (nie we wszystkich, ale w razie czego trzeba pytać będąc w aptece), lub też można poprosić lekarza o świstek, że dziecko potrzebuje nebulizatora. Wtedy idzie się ze świstkiem do NFZ i wypełnia jakiś druczek. Po tym można kupić taki nebulizator za połowę ceny.

reklama
Dziewczyny też mamy ten garnek:-D mam go jeszcze po Natalce i muszę powiedzieć że zabawki fisher price są super, mamy ich trochę:tak: przede wszystkim są niezniszczalne:tak: garnek dużo razy spadł na ziemię a hula jak szpula:tak: warto inwestować w te zabawki, bo posłużą dla drugiego dziecka:tak:

Do góry