reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Na inhalatorach sie nie znam, ale sluchajcie Gemelo ona widac juz ma dla was odpowiedz :-)

Ja chodzika nie kupilam i w sumie nie myslalam o jego wadach, ale odkupilismy ostatnio od jednej babki takie cos Farmyard Activity Station : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

nie ma kolek wiec nie bedzie tym uczyla sie chodzic, ale mozna dziecko w to wsadzic, siedzonko kreci sie do okola i jest kilka roznych zabawek, my z moim K uwielbiamy grajace pianinko, jest mnostwo melodyjek a mala uwielbia patrzec sie na swiatelka, jest niebieski ale nie przywiazuje uwagi do kolorow wiec mi pasuje :tak:
Kupilismy tez cos takiego, jak juz bedzie stabilnie siedziec to bedziemy ja do tego wkladac, kilku naszych znajomych to ma i dzieciaki to uwielbiaja, zawiesza sie o framuge drzwi

Lindam bounce about plus - pink : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

reklama
My mamy jeszcze kule pełzaka z FP. To jest dla raczkujących dzieci, ale teraz już robię tak, że kłade Maje na kocyku na brzuszku i włączam pełzaka;-) Ona się smieje i patrzy jak zaczarowana;-)\

Dentico- :-D :-D :-D :-D no jestem ciekawa, czy i Tobie podpasuję;-)
Mój T. jest bardzo zadowolony bo on to łeb od matmy. W szkołach wygrywał wszystkie konkursy, olimpiady itp. A A garnuszek ma cyferki;-) Kiedyś powiedział, że bardzo by chciał, aby Maja poszła po nim jezeli o matematykę chodzi;-)

Ostatnia edycja:
Boozqova, moja mam wszystkim dziewczynom w naszej rodzinie powtarza, że matematyka, to królowa nauk;-)

Kurcze, ten garnuszek mi się też podoba

boozqowa jesli mówisz o tym PEŁZAK FISHER PRICE DO RACZKOWANIA NOWY!! (958753346) - Aukcje internetowe Allegro to my tez to mamy i tez juz puszczam go kajtkowi..
ale on bardziej zainteresowany jest tym: FISHER PRICE UCZONA SŁUCHAWECZKA TELEFON POLSKA (960882379) - Aukcje internetowe Allegro oraz tym wspaniały pociąg, ciuchcia FISHER PRICE (956561054) - Aukcje internetowe Allegro - sam potrafi podwazyc klocek, co powoduje granie muzyki..hehehehe

mamy jeszcze takie kule sesnosryczne: Fisher Price******KLOCKI I KULE SENSORYCZNE*** (962930183) - Aukcje internetowe Allegro mniej więcej..bo nieco inne zwierzątka w środku..ale póki co Kajtek sie tym nie interesuje

Jejku ale wy macie dużo zabawek, ja tylko kilka misi pluszowych z 5 grzechotek i mate. Chyba musze zacząć myśleć o kupieniu czegoś innego, fajne te zabawki FP.....choć dość drogie, ale co jest dla dzieci tanie . :)

reklama
Do góry