Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. One były zdziwione że tak łatwo daje zdejmować i zakładać czapki. Rośnie mi mała zakupoholiczka. Ciekawe po kim 

to po pierwsze.
super, że się sprawdził, kupiłaś w ciemno, czy widziałaś, go na zywca przed zakupem? I prośba jeśli mogę prosić prześlij mi kilka jego fotek (może tez w tej pozycjai ma max. rozlożonej), takie realne zdjęcia czasem inaczej/lepiej przedstawiają przedmiot niż te internetowe/sklepowe.
:-) ale trzeba ruszyć doopkę i pojeździc po sklepach, bo ja też "na macanego" muszę pooglądać a przy opkazji to i pewnie temat fotelika się ruszy 
trochę przystopowałam ale zabawek mój Robaczek to ma już ho ho.... przewaga własnie FP jest i garnuszek na klocuszek, hipcio/jeździk zjadajacy klocki, żyrawka z klockami sens, złówik z kólkami sens.....oj sporo tego a z maskotkowo/edukacyjnych dominują zabawki Lamaze no i FP. Oczywiscie, żeby nie było... kupuję sporo no ale wiekszość to używki (za to w naprawde świetnym stanie) upolowane w na allegro. 

KMS kupowałam w ciemno, bo miałam juz dosć szukania..zależało mi przede wszystkim na tkaninie..i to jest i to super!!! co do koloru..było mi to w sumie obojetne..fiolet bardzo ładny..a poza tym cena była ok - 299..podczas gdy gdzie indziej nawet 469...ceny z kosmosu..ale wiadomo płacisz za firme..
jeśli moge prosić o wymiary siedziska tzn. wysokośc, głębokość i szerokość. I jeszcze czy tacka jest pojedyncza, czy ma zdejmowaną, taką dodatkową nakladana tackę. Jak dzwoniłam do hurtowni oferującej te krzesełka powiedziano mi, że jest tylko jedna, a na Waszych fotkach widzę dwa kolorki
no i czy sam podnóżek jest też regulowany, czy ma stełe ustawienie ? yyy chyba wszystko co chciałabym jeszcze wiedzieć o tym foteliku :-) z góry bardzo dziękuję