Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
BabyTrend.COM - Collections - Gabriellaa ma pytanie do Was, w czym podajecie obiadki i deserki tzn. chodzi mi o miseczki czy one Wam nie farbują od jedzonka???

Ja chyba też niedługo krzesełko kupię, ale nie do podawania jedzenia ale posadze w nim Jule przed akwarium , bo uwielbia się patrzeć na ryby i one przypływają do niej.Tylko stanie z nią na rękach kilkanaście minut jest troche nużące. I już zaczęła rączkami w szybe pukać .
![]()

A pokaż to swojemi udało się dziś w nocy kupić jedyny nowy model tej firmy na allegro (szkoda,że nie bylo tego z kwiatkami) BabyTrend.COM - High Chairs - HC01962 : Trend High Chair - Dakota- ciekawa jestem jak na żywca wygląda, funkcje ma fajne i cieszą mnie 4 kółka (w Stanach inne przepisy). Kupowałam w ciemno, była wystawiona tylko jedna sztuka i tak mi się spodobało to krzesełko, że nie chciałam ryzykować, że ktoś mi je sprzątnie. Ja chorowałam na krzesełka Graco, no ale te ładniejsze wysyłane z NY i za długo na nie sie czeka.

ja właśnie się allegruję, miseczek z przyssawką jest sporo i ceny przyjemne, tylko ciekawe jak jest z tym farbowaniem od obiadków, ja też mam łyżeczki TT i są już "marchewkowe" i ciekawa jestem czy ich miseczki też tak łapią kolor
Dentico jak to je zobaczyłam pomyślałam od razu o WasBabyTrend.COM - Collections - Gabriella
mi udało się dziś w nocy kupić jedyny nowy model tej firmy na allegro (szkoda,że nie bylo tego z kwiatkami) BabyTrend.COM - High Chairs - HC01962 : Trend High Chair - Dakota- ciekawa jestem jak na żywca wygląda, funkcje ma fajne i cieszą mnie 4 kółka (w Stanach inne przepisy). Kupowałam w ciemno, była wystawiona tylko jedna sztuka i tak mi się spodobało to krzesełko, że nie chciałam ryzykować, że ktoś mi je sprzątnie. Ja chorowałam na krzesełka Graco, no ale te ładniejsze wysyłane z NY i za długo na nie sie czeka.

.