reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Witam dziewczyny, jeszcze u Was nie pisałam ale na pewno posłużycie mi radą:)
Muszę kupić pierwsze buty a zupełnie nie mam o tym pojęcia (tzn wydaję mi się że muszę młody wspina się po meblach i zaczyna chodzić naokoło stołu i myślę że jakieś paputki powinien mieć). Może któraś z Was ma już ten temat przerobiony.:)

najlepsze skarpetki z abs jak poleca moja koleżanka :) ale jak maluch ma nóżkę poniżej rozmiaru 19 to nie kupisz niestety chodzących butków :/ wiem coś na ten temat :p

reklama
A ja wylicytowałam takie fajne buciki z Zary za nieduże pieniążki, będą na później ale bardzo mi się podobają
ZARA wiosna - śliczne baleriny NOWE roz. 20 (1061772890) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

buciki śliczne:tak: idealne dla małej damy:-)
u Was rozmiar 20 na później, a ja już musiałam butki w tym rozmiarze odłożyć:baffled: Obecnie Szymon nosi rozmiar 22 (biorąc pod uwagę, że butki mają być troszkę większe)

medeuska mi też najbardziej podoba się ten ostatni namiot. Wygląda na porządny i taki głębszy.

najlepsze skarpetki z abs jak poleca moja koleżanka :) ale jak maluch ma nóżkę poniżej rozmiaru 19 to nie kupisz niestety chodzących butków :/ wiem coś na ten temat :p
Sorki,że się wtrącę, ale kupi, kupi najmniejszy rozmiar 18. Filipowi zakupiłam. W domu chodzi tzn usiłuje w samych skarpetkach a po podwórku spacerujemy w butkach.

Dziewczyny sorki, że znowu poruszę temat fotelików, ale właśnie odkładamy kaskę i przymierzamy się do zakupu. Na 99% kupimy maxi-cosi priori, głownie dlatego,że można zmienić pozycje siedziska, no i catedra go ma. A z tego co zdążyłam zauważyć to catedra kupuje na prawdę dobre rzeczy i sprawdza przed zakupem, do czego ja niestety nie mam głowy i cierpliwości:zawstydzona/y: Ale mam takie pytanie- czym się różni maxi-cosi priori od maxi-cosi priori xp??

dentico 29- butki sliczne,
a ja juz kupilam krzeselko i to za mniej niz byla licytacja, opcja kup teraz:tak: okazalo sie ze ten sam sprzedawca wystawil na licytacje jedno krzeselko i inni sie bili a ja znalazlam za mniej i kupilam od razu:-D

reklama
dzieki dentico:-)
wlasnie dzisiaj zakupiłam ten ostatni- bo nie ma rurek-łatwo si erozklada sklada- nie trzeba sie bawic z wkladaniem rurek i skłądaniem.

aaaaa taki sam jak Ty dałaś z lidla w Pepco teraz ma być za 30 cały niebieski:-)

Do góry