Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i piore Maksa rzeczy z naszymi(ma oddzielny kosz, ale dorzucam zawsze do jego ciuchów jakieś nasze-tylko nie patryka- bo jego są napraaaaawdę brudne
)Dziewczyny pierzecie ciuszki maluszków w proszku dla dzieci, czy już w normalnym??
Mnie kusi, żeby spróbować Persil Sensitive- żel do prania jest do skóry wrażliwej i ma opinie instytutu Matki i Dziecka.Teraz piorę w Loveli. Macie jakieś doświadczenia z innymi niż dziecięce proszkami??
Dziewczyny pierzecie ciuszki maluszków w proszku dla dzieci, czy już w normalnym??
Mnie kusi, żeby spróbować Persil Sensitive- żel do prania jest do skóry wrażliwej i ma opinie instytutu Matki i Dziecka.Teraz piorę w Loveli. Macie jakieś doświadczenia z innymi niż dziecięce proszkami??
Dziewczyny pierzecie ciuszki maluszków w proszku dla dzieci, czy już w normalnym??