reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Super łóżeczko, prześliczne poprostu....
My będziemy mieć nas początku Lipca kojec, mama z siostrą zafundowały taki z wibracjami i dziwiękami......

reklama
Super łóżeczko, prześliczne poprostu....
My będziemy mieć nas początku Lipca kojec, mama z siostrą zafundowały taki z wibracjami i dziwiękami......

ja pod koniec lipca też bedę miała łóżeczko. mam już wybrane:-) zastanawiam się nad materacykiem jaki kupić??

a wymarzony wózik...zafunduje przyszła babcia i tak własnie spadł mi KAMLOT z serca, bo dużo pieniędzy to wszystko kosztuje.

Bardzo ładnie, fajne łóżeczko. A skoro masz łóżeczko-pochwal się jaki materacyk kupiłaś ( z czego?)

A wiecie, że nie wiem z czego jest ten materacyk, bo jest taki gruby i wygodny. Nie wiem dlatego, że odkupiliśmy z drugiej ręki:-) okazyjnie.

asienka_r słodkie są te miśki na łóżeczku, napisz koniecznie jakiej jest ono firmy, i czy ma wyjmowane szczebelki, lub jeden z boków..
Tego jakiej jest firmy też nie wiem:-). Cały bok ma zdejmowany, jest do obniżenia. Właśnie dzięki tym misiom łóżeczko kupiliśmy, bo ono samo jest ładne, ale misiaczki dodają tylko uroku:-)

Dziewczyny,
poniżej wrucam kilka linków z wyprawkami i takimi tam. Prosto od producenta. Cena za komplet wyprawki 14zł (3elementy) rozm. 62 68
można również poszczególne elementy kupić osobno.
Może coś Wam wpadnie w oko. Jakby co- zapraszam na do siebie.

Picasa Web Albums - km-fashion - 2009-05-19

aha... w skład wyprawki wchodzą:
body, półśpiochy bezuciskowe i koszulka na napek
wyjątkiem jest różowa wyprawka bo w niej są dwie szt body: białe i różowe.

wszystko jest oczywiście nowe z metką producenta. wykonane z 100% milutkiej bawełny.
sama kupiłam kilka tych łaszków.

Ja też zrobiłam pewne zakupy.
Łóżeczko:

Kocyk:

Body:

Jeszcze kupiliśmy coś, ale zdjęcia wieczorem, albo jutro.

śliczne to łuzeczko poptostu cudo a były w innych kolorach a i czy moge zapytac o firme i cene-bo to ostatnie dla mnie jest wazne

ps. kupiłam 3bodziaczki za7zł to koło2,33....za jedno bawełenka taka milutka

ja pod koniec lipca też bedę miała łóżeczko. mam już wybrane:-) zastanawiam się nad materacykiem jaki kupić??

a wymarzony wózik...zafunduje przyszła babcia i tak własnie spadł mi KAMLOT z serca, bo dużo pieniędzy to wszystko kosztuje.

Słyszałam że ten gryczano-kokosowy jest najlepszy.

asieńka_r - no widzisz co narobiłaś ;) płoniemy teraz z pożądania, bo te misie na łóżeczku takie słodkie, a ty nam teraz nie możesz napisać jaka firma, czyli gdzie je można nabyć :-D
nieładnie ;)

a ja dzisiaj zaszalałam z dodatkami do pokoju dziecięcego. Udało mi się opanować i zrezygnować z pomysłu kupienia mebelków tej firmy (ceny są naprawdę ostro przegięte), ale nie mogłam się już powstrzymać jeśli chodzi o te przesłodkie dodatki.. Ochraniacze na szczebelki i lampka nocna - cudności. Same zobaczcie: Lampka na stolik Caramel
Ochraniacz na boki łóżeczka Caramel

asieńka_r - no widzisz co narobiłaś ;) płoniemy teraz z pożądania, bo te misie na łóżeczku takie słodkie, a ty nam teraz nie możesz napisać jaka firma, czyli gdzie je można nabyć :-D
nieładnie ;)

a ja dzisiaj zaszalałam z dodatkami do pokoju dziecięcego. Udało mi się opanować i zrezygnować z pomysłu kupienia mebelków tej firmy (ceny są naprawdę ostro przegięte), ale nie mogłam się już powstrzymać jeśli chodzi o te przesłodkie dodatki.. Ochraniacze na szczebelki i lampka nocna - cudności. Same zobaczcie: Lampka na stolik Caramel
Ochraniacz na boki łóżeczka Caramel

:-DTylko, że to łóżeczko jest z Irlandii, więc i tak byście go chyba w Polsce nie kupiły:-). Spróbuję się jakoś dowiedzieć, by zaspokoić waszą ciekawość:-);-)

reklama

nam dziadkowie ze strony męża fundują fotelik do auta
ci z mojej strony pewnie tez cos ale jeszcze niewiem co...
co do materacyka napewno wezme taki z kokosem zastanawiam sie tylko czy ten gryczano kokosowy nie widziałam piankowo kokosowego!
ale podobno gryka kokos jest zdrowy dla alergików...

Do góry