Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie tez, ogolnie ceny wszyskiego..... ja wyczailam taki i chyba sie na niego zddecyduje....Mam zagwózdkę z tym fotelikiem... ceny mnie dołują...
ja raczej wybiorę Łóżeczko LION Drewex - Bobas.pl - Artykuły dla niemowląt, zabawki dla dzieci, wózki dziecięce, karmienie niemowlątwózek śliczny tylko cena przerażającato mój wybór wózka.. ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: Mutsy 4RIDER głęboko- spacerowy + fotelik PRIMA TRAVELLER
i juz dalej nie szukam..
catedra..piękne łóżeczkoja raczej wybiorę Łóżeczko LION Drewex - Bobas.pl - Artykuły dla niemowląt, zabawki dla dzieci, wózki dziecięce, karmienie niemowląt
Dawno na Świebodzkim nie byłam, a kiedy studiowałam UWIELBIAŁAM Świebodzki... i tak sobie myślę, czy udałoby mi się tam coś dla Malucha kupić...