reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
wygląda ciekawie a jak to rozkładanie wpływa na bezpieczeństwo fotelika ???:confused:
jeśli chodzi o jazdę samochodem to musi być fotelik w pozycji drugiej:tak: a przy stelażu może być w dowolnej pozycji:tak: już miałam przy córci to nosidełko i sprawdziło się super:tak: jest duże, ma budkę, pokrycie na nóżki jedyny minus jest taki że jest ciężkie bo 5kg plus dziecko waży troszkę:baffled:

ja dzisiaj szoping uczyniłam....

chciałam kupić wanienkę ondę, ale panie w sklepie tez mi odradzały i kupiłam zwykłą ze stelażem największa jaka była:-)

do tego kupiłam laktator ręczny lovi i dwie buteleczki ze smokami ale takimi udającymi pierś mamy.... wszystko z jednego kompletu żeby się wkręcały do laktatora...

z laktatora już jestem happy bo jest nie na pompę tylko z taką klameczką i jak spróbowałam bo użyć to wiem, że to był dobry zakup.... normlanie jakby go idealnie do moich piersi zrobili... miękki i super wciąga... chryste co za dziwne uczucie:-D

a i kupiłam małej misi skarpetki z grzechotkami:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
a u mnie laktator nie przydał się:no: nawał pokarmu miałam w szpitalu i położne powiedziały żeby nie używać:no: w sumie i tak nie kupiłam przetrwałam a później szło ładnie:tak: ale skończyło się po 3 miesiącach:baffled: pokarm sam zanikł:baffled: nic nie pomogły masaże, herbatki itp

Catedra a co to za wanienka onda:confused:

a u mnie laktator nie przydał się:no: nawał pokarmu miałam w szpitalu i położne powiedziały żeby nie używać:no: w sumie i tak nie kupiłam przetrwałam a później szło ładnie:tak: ale skończyło się po 3 miesiącach:baffled: pokarm sam zanikł:baffled: nic nie pomogły masaże, herbatki itp

Catedra a co to za wanienka onda:confused:

to taka profilowana wanienka na dwie pozycje...
Wanienka Onda + stojak od firmy OK Baby +Gratisy!! (666739763) - Aukcje internetowe Allegro

no mi laktator na pewno się przyda bo studiuję i na czas mojego pobytu na uczelni stery przejmuje tatuś:-D

zastanawiam się nad tym łóżeczkiem turystycznym co wam wklejałam.... i tak będe musiała do niego materac kupić.... a wtedy wyjdzie ono za 800 zł bez pościeli.... w sumie to chyba już leka przesada:baffled:

chyba jednak rozsądek wygra i kupię drewniane....

fajna ta wanienka:tak: ale u mnie odpada bo nie przymocuje na wannie bo mam asymetryczną i jeszcze przeszkadzają te guziki od hyro:baffled: duża jest fajna bo na długo wystarcza:tak: ja miałam manie kompania małej w sypialni więc mąż ją dźwigał;-) mała taka podręczna jak nie ma kto pomóc:tak: teraz chyba przeniosę się do łazienki:tak:

witajcie, ja długo szukałam spiwora-kombinezonu z łączonymi nóżkami, kuzynka-mama 3 dzieci doradziła, że taki najlepszy, zawsze żałowała, bo dostawała z nóżkami, :tak: nie było na necie, za to w 5 10 15 trafiłam na promocje, z 69,99 na 20 zł , ha piękny, cieplutki, milutki, z rączkami, nóżki łączone, super, wzięłam rozmiar 74, na długość rzeczywiście wielki, ale góra wcale taka obszerna nie jest, a te mniejsze, to strasznie mi się małe wydawały, wiem troche przesadziłam może z tym rozmiarem, ale co tam lużno dziecię może mieć , zwłaszcza na spacerach w gondoli, bo do fotelika to jednak chyba się nie nadaje.

kupilam ten sam:-D:-D:-D:-D tylko nie bylo wiekszych niz 68 tez chcialam 74 ale juz u mnie w5 10 15 nie było:tak::tak::tak::tak:
fajna promocja, nie?:-D tez sie cieszyłam, i jeszcze w ten dzien zachabiłam 2x rajstopki po 3 zł przecenione z 17:tak: ale wiece nie bylo- i tak jedna pare mi wycignela z wielkiej siaty- ale juz tam same skarpetki były tylko oprocz tych 2 par rajstopek:tak::tak::tak:

dziewczyny, chyba mamy podobne gusta :tak: tez mam ten spiworek

Jagoda nie boję się bo nosidełka play rozkładają się na płasko:tak: tak to wygląda mutsy | products | traveller | options

tak własnie dlatego zdecydowałam sie na mutsy z uwagi na ten fotelik..ale mnie sprzedawca powiedzial, że w czasie jazdy tez moge na plasko..musze o tym w takim razie sama poczytać

a oto niektore moje skarby

Załączniki

• IMG_8055.jpg
    IMG_8055.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_8056.jpg
    IMG_8056.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_8057.jpg
    IMG_8057.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_8058.jpg
    IMG_8058.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_8059.jpg
    IMG_8059.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_8060.jpg
    IMG_8060.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_8061.jpg
    IMG_8061.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 45
tak własnie dlatego zdecydowałam sie na mutsy z uwagi na ten fotelik..ale mnie sprzedawca powiedzial, że w czasie jazdy tez moge na plasko..musze o tym w takim razie sama poczytać
Shenkoka z tego co pamiętam takie były oznaczenia na foteliku:baffled::confused: moja i tak jeździła na płasko;-)
łowy śliczne mam taki sam śpiworek do spania z misiem:tak:
ja oczywiście nic nie oglądam i nic nie wiem:no: jutro udam się do 5-10-15:tak:

reklama
Do góry