reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

cześć dziewczyny chce wam pokazać co mi udało się już kupić dla maluszka, łóżeczko narazie mamy drewniane choć myślę też o kołysce:-)
107.jpg109.jpg
121.jpg
Taki leżaczek i wanienke wybraliśmy;-)
111.jpg112.jpg
Misie od tatusia na dzień dziecka:-pi moja kompozycja , chociaż nie zwiędnie:-D
118.jpg119.jpg
Zimowe kurteczki dzidziusia:happy:
114.jpg

Ps Nie wiem czy coś widać bo jeszcze nie wstawiałam zdjęć ..:baffled:

Załączniki

• 125.jpg
    125.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 57
reklama
witam sylvia.
ja podobnie jak jagoda zamierzam kupić łóżeczko turystyczne z tym ze u nas ze względów praktycznych. napewno nie raz z maleństwem będę jechać do rodziców na noc więc raz dwa takie łóżeczko spakuje i po kłopocie.
ostatnio wogóle zastanawiam się nad zakupem kołyski. początkowo nie chciałam bo to w sumie tylko na parę miesięcy, ale znalazlam fajną i chyba się skuszę zwłaszcza że mój P. też jest na tak.

Jak mi się już udało to wstawianie zdjęć rozszyfrować to dodam jeszcze kilka moich nabytków z wypraw zakupowych , mam już dość sporo ogółem ale staraliśmy się o dzidzie 2 lata i jak się w końcu udało to trudno mi się opanowac:laugh2::happy::eek:
126.jpg127.jpg

128.jpg129.jpg

130.jpg131.jpg

Dziękuje pszczólka maja:-) tak to leżaczek bujaczek ma chyba 5 prędkości bujania i 5 melodyjek ,kupiłam przez allegro bo wyniosło mnie to 60 zł taniej serdecznie polecam;-)

Dentico, łóżeczko super, kupiłas na allegro ? poszukuję własnie białego, mam kilka typów, ale Towje piękne. Myśmy sie starali 7 lat i aż sie boję zacząc kupować, żeby nie zapeszyć............:sorry:

Dziewczyny. zabiłyście mi ćwieka z tymi turystycznymi lóżeczkami...........teraz znowu myśle....:eek:, aha no i myśle o x-landerze, tylko mnie dręczy ta rączka nie przekładana w spacerówce...........:baffled:

Jagoda :-) mnie też nie, ale ja dla laski praktycznie wszystko mam....

My łożeczko turystyczne posiadamy, jeździ z nami na wyjazdy a na codzień stoi u moich rodziców. Ja jakoś nie brałam pod uwagę zakupu turystycznego zamiast drewnianego i w sumie dobrze zrobiłam - Zuzka w wieku 6 mcy była już tak ruchliwa, że łózeczko turystyczne skrzypi od jej skakania na maxa. Nie wyobrażam sobie że miałaby w nim spać na codzień. No i na dodatek ciężko do niego przypiąć naszą karuzelkę :-) no a na samym końcu - na drewnianym małam położony przewijak i był bardzo stabilny, natomiast ten przewijak z turystycznego - jakoś nie miałam do niego zaufania...

dentico przygotowania idą pełną parą jak widzę :-) Imponujące i piekne zakupy!!!!! My nasze łózeczko też przemalujemy na biało jak już będziemy je wstawiać do pokoju Zuzanki (tam są białe meble). Póki będzie stało z nami w sypialni (do czasu aż maluch zacznie przesypiać całe noce) będzie sosnowe :-)

Sylvia to łóżeczko kupiłąm w sieci sklepów dino w łodzi ale firma to drewex więc być może będzie też na allegro albo mają sklep internetowy:)

reklama
AbeJa może coś w tym jest, ja też mam prawie wszystko dla chłopaka i to na najbliższe 4 lata :-D:-D:-D.
Nasze turystyczne nigdy nie skrzypiało :eek:, do przewijaka też nie miałam zastrzerzeń choć mam też taki normalny przewijak na drewniane łóżko. Super, że ma dołaczane płozy i można bujać całym łóżkiem jak kołyską.
Jedyne co to do tego turystycznego włożyłam normalny gruby materac jako drugi, zdecydowanie ten materac w łóżeczku turystycznym to atrapa jedynie do podtrzymania konstrukcji a nie coś na czym codziennie powinno spać dziecko. My mieliśmy taki materac kokos-gąbka-kokos z obszyciem dookoła, wyglądał jak replika dorosłego materaca, coś takiego, tylko teraz widzę, że z gryką robią i trochę tańsze bo ja pamiętam, że my prawie 90zł daliśmy za materac:
http://www.allegro.pl/item644863227_materac_kokos_pianka_gryka_120_x_60_cm.htmlhttp://www.allegro.pl/item644827877_materac_kokos_gryka_pianka_130x70_lozeczko.html

Do góry