reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

dokładnie....a cc wykonuje się dwa tyg. przed planowanym terminem, z zalecenia lekarza, gdybym mogła sobie sama "zalecić" to JUŻ bym chciała ! :-) ale jak tak dalej bobeluch będzie rósł, to bdę musiała zrezygnować z x landera, bo tam mała gondola :-( :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dokładnie....a cc wykonuje się dwa tyg. przed planowanym terminem, z zalecenia lekarza, gdybym mogła sobie sama "zalecić" to JUŻ bym chciała ! :-) ale jak tak dalej bobeluch będzie rósł, to bdę musiała zrezygnować z x landera, bo tam mała gondola :-( :-)
to chyba każda chciałaby już zobaczyc i przytulic swoje maleństwo
ja tez się nie moge goczekac Róży- od początku c wydawało mi sie ze bedzie chłopcem-takie przeczucie a tu kobietka-pierwszy szok minął imie smy wybralii jest sama radocha z królewny...
ale wsumie to poczekam cierpliwie niech sie rodzi jak będzie gotowa...

Znalazłam ;-) znaczy M znalazł. Jest to firma Micuna, na allegro nie znaleźliśmy, ale tu jest link, tylko misie są kolorowe i ja mam po bokach szczebelki okrągłe.
magic ideas for children. Micuna, mobiliario infantil

aj, śliczności są na tej ich stronce.. i mają nawet jakieś sklepy w mojej okolicy.. ciekawe tylko jakie ceny, bo na razie nie znalazłam żadnego info..
w każdym razie podziękuj mężowi za wynalezienie tego linka :-)

ech, muszę się opamiętać i zacząć kompletować wyprawkę w bardziej rozsądny sposób - wg tego co potrzebne będzie w pierwszej kolejności. Najpierw mała i tak będzie miała swój koszyk w naszej sypialni Winnie the Pooh Moses Basket : mothercare z bujającą podstawką Rocking stand - Antique : mothercare , więc trochę na wyrost dopada mnie faza urządzania dziecięcego pokoiku :-D ale jak tu się oprzeć takim uroczym misiowatym cudnościom, co !? ;-)

Powrót ze szpitala dziś zaowocował udzieleniem mi pozwolenia (przez Lubego Mego) pozaglądania po wózkach. Na żywo wszystko wygląda inaczej... i wiecie, w sklepie miałam 3 faworytów - xlandera xa, espiro GTX, tako jumper 09. Luby nawet metrówkę ze sobą miał, więc wymierzyłam wszystkie wymiary. Te gondole niczym się nie różnią!!! 0,5cm róznicy w espiro jest na szerokości, a poza tym są identyczne!!! Sama mierzyłam - pomiar inżynierski profesjonalny! Wybrałam te trzy wózki z uwagi na wykończenie - bawełna, żadnych szwów widocznych na zewnątrz, doskonałe obicie, materiał bez zarzutu, no i dziecko leży na deseczce, nie na plastiku (widzieliście ABC design - ależ to chińszczyzna!!! dziecko leży w nylonie!!!). Kazałam sobie wózki na zewnątrz wytaszczyć i urządziłam jazdę próbną. Wygrał tako jumper z najnowszej kolekcji 2009 (dwa koła przednie mniejsze, dwa tylne większe, spacerówka montowana przodem i tyłem do kierunku jazdy, świetna skrętność, możliwość blokady kół, 2 stopnie amortyzacji wózka, hamulec linkowy, kolorystyka silver, nowoczesna stylizacja). To będzie mój wózek, jestem zachwycona. W zasadzie pierwszy odpadł xlander... potem espiro - zdecydowanie gorzej sie prowadzi od tako i ma za dużo żelastwa przy gondoli. Ale w zasadzie bez zbędnego czepialstwa z ręką na sercu mogę te trzy wózki polecić.

aj, śliczności są na tej ich stronce.. i mają nawet jakieś sklepy w mojej okolicy.. ciekawe tylko jakie ceny, bo na razie nie znalazłam żadnego info..
w każdym razie podziękuj mężowi za wynalezienie tego linka :-)

ech, muszę się opamiętać i zacząć kompletować wyprawkę w bardziej rozsądny sposób - wg tego co potrzebne będzie w pierwszej kolejności. Najpierw mała i tak będzie miała swój koszyk w naszej sypialni Winnie the Pooh Moses Basket : mothercare z bujającą podstawką Rocking stand - Antique : mothercare , więc trochę na wyrost dopada mnie faza urządzania dziecięcego pokoiku :-D ale jak tu się oprzeć takim uroczym misiowatym cudnościom, co !? ;-)
nasza Rózia odrazu dostanie łuzeczko ale puki nie bedzie przesypiała nocy bedzie w naszej sypialni- mamy ogromną sypialnie a co do tego kosza to świetna sprawa super

Powrót ze szpitala dziś zaowocował udzieleniem mi pozwolenia (przez Lubego Mego) pozaglądania po wózkach. Na żywo wszystko wygląda inaczej... i wiecie, w sklepie miałam 3 faworytów - xlandera xa, espiro GTX, tako jumper 09. Luby nawet metrówkę ze sobą miał, więc wymierzyłam wszystkie wymiary. Te gondole niczym się nie różnią!!! 0,5cm róznicy w espiro jest na szerokości, a poza tym są identyczne!!! Sama mierzyłam - pomiar inżynierski profesjonalny! Wybrałam te trzy wózki z uwagi na wykończenie - bawełna, żadnych szwów widocznych na zewnątrz, doskonałe obicie, materiał bez zarzutu, no i dziecko leży na deseczce, nie na plastiku (widzieliście ABC design - ależ to chińszczyzna!!! dziecko leży w nylonie!!!). Kazałam sobie wózki na zewnątrz wytaszczyć i urządziłam jazdę próbną. Wygrał tako jumper z najnowszej kolekcji 2009 (dwa koła przednie mniejsze, dwa tylne większe, spacerówka montowana przodem i tyłem do kierunku jazdy, świetna skrętność, możliwość blokady kół, 2 stopnie amortyzacji wózka, hamulec linkowy, kolorystyka silver, nowoczesna stylizacja). To będzie mój wózek, jestem zachwycona. W zasadzie pierwszy odpadł xlander... potem espiro - zdecydowanie gorzej sie prowadzi od tako i ma za dużo żelastwa przy gondoli. Ale w zasadzie bez zbędnego czepialstwa z ręką na sercu mogę te trzy wózki polecić.

No właśnie ja bym nie mogła kupic wózka bez jazdy próbnej-to jak kupowac auto z fotki nawet go nie ogladając śuper ze juz masz wybraną fure dla maleństwa

Poczytalam troche o wozku Tako Jumper i tez mnie zainteresowal..dla mnie liczy sie kazda wasza podpowiedz,tym bardziej ze nie mam mozliwosci "jazdy probnej";-)

normalnie cyniczna dokładnie to samo pisałam kilka dni temu.... o tych samych wózkach:-D:-D:-D

u mnie wygrał espiro gtx:tak: i na tym chyba poprzestanę....

Poczytalam troche o wozku Tako Jumper i tez mnie zainteresowal..dla mnie liczy sie kazda wasza podpowiedz,tym bardziej ze nie mam mozliwosci "jazdy probnej";-)
My mamy po corci PegPerego. W przydku wozkow tej firmy jazda probna nawet nie jest potrzebna. PegPerego ma na tym forum takze inna zwolenniczke :)

reklama
ech ja po raz 1 bede rodziła i mam wielkie obawy i pełno wątpliwości jak się ubiera takich małych człowieków... co podco na co i z czym...

Do góry