reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Czytam, czytam i jednak dobrze, że nic jeszcze nie kupiłam... Przynajmniej mam czysty umysł :-D:-D:-D A wanienkę kupię zwykłą bez udziwnień :-D Ogólnie zaczynam mieć jakieś lajtowe podejście do zakupów dla dziecka. Może dlatego, że nie wiem, jakiej płci jest to Moje Dziecię :-D Zdążę...

reklama
witam, ja kupiłam zwyklą wanienkę i gąbke dużą wymieniłam już na mniejszą, dzisiaj przyjdzie wielka paka akcesoriów od pieluszek po grzebyki, kocyk, becik, chusteczki , aspirator, nożyczki itp. zakupiłam u jednego sprzedawcy na allegro 12 produktów, opłaca się:-), od wczoraj biore leki na skurcze więc z zakupami już się rozkręcam na maksa...nie mam na co czekać, ale nadal mam zgryz jeśli chodzi o wózek........... jestem na 99,9 % za x landerem XA, jeździłam wczoraj po sklepie, specjalnie dla mnie sprowadzili XT-3 koła dla porównania i wiecie co, 3-koła sa mniej zwrotne od 4 !!!! gdybym się sama nie przekonała to bym nie uwierzyła, sądziłam że jest odwrotnie, więc na 100-we biorę 4-kołowca ze skrętnymi kołami, ale nurtuje mnie nadal ta gondola, wym, wewn. 76*37, są tak skrajne opinie na temat wielkości tej gonodli, że aż śmieszne, jedni się zarzekają, że 2,5 miesięczne dziecko się nie mieści , inni że do 8-mego mies. w tej gondoli wozili:baffled:, generalnie pół na pół.....moje dziecko zacznie na świat wychodzić tak w drugiej połowie paździenika, jeśli urodzi się 30 września...tak myśle, ale czy do marca zmieści się w godnoli, i czy wogóle będzie chciała w niej jeżdzić, kiedy zacznie siadać, w 6-tym mies czy wcześniej ???? bo spaceróka z ciepłym śpiworem jest super, gdyby się już nie mieściła albo nie chciała jeździć-ciekawa świata....ale czy 5-cio mies. dziecko można w takiej głębokiej spacerówce wozić , śpiwór jest od góry do dołu, wkładka dla małego dziecka też fajna, cieplutka....może od lutego by się juz dało:confused:.heh ale się rozpisałam.....doradźcie jesi chce Wam się to czytać;-)

witam, ja kupiłam zwyklą wanienkę i gąbke dużą wymieniłam już na mniejszą, dzisiaj przyjdzie wielka paka akcesoriów od pieluszek po grzebyki, kocyk, becik, chusteczki , aspirator, nożyczki itp. zakupiłam u jednego sprzedawcy na allegro 12 produktów, opłaca się:-), od wczoraj biore leki na skurcze więc z zakupami już się rozkręcam na maksa...nie mam na co czekać, ale nadal mam zgryz jeśli chodzi o wózek........... jestem na 99,9 % za x landerem XA, jeździłam wczoraj po sklepie, specjalnie dla mnie sprowadzili XT-3 koła dla porównania i wiecie co, 3-koła sa mniej zwrotne od 4 !!!! gdybym się sama nie przekonała to bym nie uwierzyła, sądziłam że jest odwrotnie, więc na 100-we biorę 4-kołowca ze skrętnymi kołami, ale nurtuje mnie nadal ta gondola, wym, wewn. 76*37, są tak skrajne opinie na temat wielkości tej gonodli, że aż śmieszne, jedni się zarzekają, że 2,5 miesięczne dziecko się nie mieści , inni że do 8-mego mies. w tej gondoli wozili:baffled:, generalnie pół na pół.....moje dziecko zacznie na świat wychodzić tak w drugiej połowie paździenika, jeśli urodzi się 30 września...tak myśle, ale czy do marca zmieści się w godnoli, i czy wogóle będzie chciała w niej jeżdzić, kiedy zacznie siadać, w 6-tym mies czy wcześniej ???? bo spaceróka z ciepłym śpiworem jest super, gdyby się już nie mieściła albo nie chciała jeździć-ciekawa świata....ale czy 5-cio mies. dziecko można w takiej głębokiej spacerówce wozić , śpiwór jest od góry do dołu, wkładka dla małego dziecka też fajna, cieplutka....może od lutego by się juz dało:confused:.heh ale się rozpisałam.....doradźcie jesi chce Wam się to czytać;-)

moje osobiste zdanie jest takie, że to gruba przesada z tym gadaniem o wielkości gondolek... zazwyczaj DUŻE gondolki mają 5 cm więcej na długości niż xlander... oglądałam go nie raz na żywo i uważam że jeżeli ma się pieniądze to można tyle dac za ten wózek bo jest porządny i wart swojej ceny... 5 miesięczne dziecko tez wsadzisz w spacerówkę tylko wtedy będziesz raczej na początku obniżać siedzonko aby nie było całkiem siedzące...

zależy od dzidzi...

ja kupuję mniej wiecej tej samej wielkości gondolkę i śmiem twierdzić ze to przesada ciągłe opowiadanie jak to dziecko ma mieć mało luzu.... wózek jest od wożenia a nie od spania i przebywania w nim dziecka 24/dobę...

co do ceny... za mniejsze pieniądze są wózki podobnej jakości... ale to jak kto woli...

Cyniczna ja podobnie do Ciebie jakoś lajtowo podchodzę do zakupów... jeszcze prawie nic nie mam i chyba też powodem jest tego moje dziecko które jest tajniakiem i jeszcze nie wiemy płci....... ale to kwestia kilku dni i zacznę szaleć jak tylko pojadę do mamy...... razem wpadniemy do sklepu i będę dopiero kupować i kupować........

mi też tak strasznie gorąca że nie mam już siły i normalnie cała się kleję...ble.....

A widziałyście ranking pieluch? Pampers Active Baby na I miejscu (nie zaskoczyło mnie to), Tesco Unisex Nappies na II miejscu (lekki szok)... no, no... ale już Tesco Value miejsce II od końca hehe

Bo pampers to dobra marka:-). Ja wiem, że będę kupować pampersy, bo tu jest taka apteka, gdzie za dwie paczki płaci się tyle, co u nas w sklepie za jedną. A po co mam np. kupować "lidlowe" jak cenowo wyjdą mnie przy dwóch paczkach tyle samo, co oryginalne pampersy.:-)

my używaliśmy do roku pieluch pampers:tak: później przeszłam na pampersy z Rossmanna i uważam że są tak samo dobre jak pampersa z tym że nie są tak kolorowe:no:

chyba masz rację Cyniczna, juz dośc tego dywagowania na temat wielkości gondoli, biorę x-landera XA i koniec tematu, dzisiaj rano przyszła paczka ze skarbami od sprzedawcy z Bielska, super rzeczy w super cenach, wszystko pięknie zapakowane, jestem bardzo zadowolona, moge z czystym sumieniem polecić gościa , flanelowe pieluszki cudne, skarpetusie, nożyczki, kocyk, becik i wiele innych rzeczy luks, wysyła szybka, w 24 godziny towar był u mnie:tak: Śliczny ROŻEK - becik - śpiworek żyrafki krem. (686821924) - Aukcje internetowe Allegro

Pieluchy Pieluszki FLANELOWE MEGA OBNIŻKA ceny!!! (678885139) - Aukcje internetowe Allegro
to nie reklama, poprostu polecam sprzedawcę i produkty:-)

reklama
Do góry