reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Czy macie jakas sprawdzona marke nosidelek i czy wogole jest to przydatne? Dzisiaj natknelismy sie z M na promocje takiego Chicco Go Carrier Wall Street - Boots ( za £10) i nie wiem czy warto..?

Do któregoś miesiąca nie można nosić dziecka pionowo, teraz nie powiem dokładnie którego, żeby nie obciążać mu kręgosłupa.
Sprawdź czy nosidło ma twarde za pleckami - jeśli tak to odpada - dzidziuś nie będzie miał dobrego oparcia i będzie się gibał do przodu i do tyłu - musi ściśle przylegać do Ciebie a nosidło do plecków - lepsze jest miękkie.
No i ważne jest żeby bioderka były szeroko rozstawione i nóżki opierały się na Twoich bokach, a nie wisiały proste w dół...

Ja wolę chusty ;-);-) i takie nosidła jakie są tutaj (już kiedyś podawałam tego linka):
http://dolinablekitnychkwiatow.blox.pl/html

Arlenko ja kupilam niedawno taki termometr do uszka..kupiłam firmy braun..byl w promocji po 89zl..nie powiem..mierzylismy temperaturę i wszystko szybko sprawnie i dokladnie :tak: ja polecam :tak:

a co poduchy..tak jak mówicz Catedra..koszt poduszki klina znikomy..około 30 zł, a po co kombinować z jakimiś książkami:baffled:

reklama
Ja mam tez taki termometr do uszka lub buzi:tak:
Wczoraj udalo mi sie wygrac licytacje (za £1,37:-D) na Ebay na kombinezonik bo odkrylam ze mi brakuje od 3-6 miesiecy:tak:

Załączniki

• !BZpFk5g!2k~$(KGrHgoH-CIEjlLl4NtwBKntHyRVvQ~~_35.jpg
    !BZpFk5g!2k~$(KGrHgoH-CIEjlLl4NtwBKntHyRVvQ~~_35.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 73
Do góry