reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Sylvia zawsze można w koc dziecko zawinąć, chyba że masz rożek.

no właśnie, mam i kocyk na wierzch, rożek też ale zostanie w domu, bo tu chodzi o przeniesienie dziecka w foteliku do samochodu, więc nie panikuje, mam ciepły sweterek z kapturem , nie mówiąc o tym co będzie pod spodem: body, ciepłe śpiochy, komplet welurowy , kapelusik ocieplany i sweterek wełniany, więc spoko, nie nakręcam się, to przecież trzy kroki do samochodu:-D nie dajmy się zwariować, najgorsze to to , że do poniedziałku jeszcze tylko jeden dzień :baffled: sama nie wiem czy to dobrze czy źle........

Sylvia zajrzyj do Tesco, piekne maja kombinezoniki jesienne. Koszt niestety od 80-100, ale są CUDNE

Potwierdzam! Piękne mają te kombinezony. Takie milutkie i delikatne... Strasznie żałowałam, że tyle mam dla małej bo bym na pewno jej kupiła, ale po co wydawać kase na coś co już mam. W h&m'ie też widziałam takie misiowate, ale cena podobna jak w Tesco.

dziewczyny od 22.10 maja być w Biedronce cudne kombinezony takie misiowate po 50 zł do wyboru kolor: niebieski,zielony,czerwony i różowy gdy bym nie miała to na pewno bym zakupiła mi osobiście się podobają takie słodkie są :-D

ja właściwie misiowaty mam, ten co większość z nas zakupiła w 5-10-15 , pamiętacie:tak: tylko, że on za bardzo do fotelika to się nie nada, bo to śpiwór raczej, a teraz chodzi mi o taki konkretny na zimę, takich jest jeszcze mało w sklepach,a jak są to trochę przesadne te ceny, chociaż jeden namierzyłam w Auchan, za rozsądną cenę 61 zł i bardzo ładny, cieplutki, ale do Tesco też zajrze, większość ciuch.ów dla małej kupiłam w Tesco i sa super, po praniu i w ogóle

dziewczyny od 22.10 maja być w Biedronce cudne kombinezony takie misiowate po 50 zł do wyboru kolor: niebieski,zielony,czerwony i różowy gdy bym nie miała to na pewno bym zakupiła mi osobiście się podobają takie słodkie są :-D

karcia a skąd wiesz? masz jakąś stronkę? ja sprawdziłam na stronie Biedronki znalazłam jednak tylko spiworki od 10.10

właśnie też szukałam na ich stronie żeby wrzucić tutaj ale nie było a ja dziś akurat byłam w Biedronce i wzięłam ich gazetkę w której właśnie jest ta oferta

reklama
kurcze ja zawsze brałam te ich gazetki, ale ostatnio nie wzięłam kurcze:eek:

właśnie zaszalałam i zamówiłam na allegro huśtawkę bright starts (tą różową)-jednak była tańsza i to zaważyło, i matę rainforest fisher pricea. Tylko nic nie mówcie mojemu P., bo miałam oszczędzać;-)

Boozqowa masz już swoją matę? warta swojej ceny?

Do góry